ooo czerwony barbarzyńca z kitą na głowie i czaszką przy pasku, z mieczem i toporem jest imho mega extra sam bym chciał takiego :}
A masz może grafikę do niego pasującą?
Hana Kaze Midarete Kashin Naki Tenpu Midarete Tenma Warau
ooo czerwony barbarzyńca z kitą na głowie i czaszką przy pasku, z mieczem i toporem jest imho mega extra sam bym chciał takiego :} A masz może grafikę do niego pasującą?
Space86 pisze: ↑niedziela 10 gru 2017, 20:59
ooo czerwony barbarzyńca z kitą na głowie i czaszką przy pasku, z mieczem i toporem jest imho mega extra sam bym chciał takiego :}
A masz może grafikę do niego pasującą?
tutaj masz pomalowanego (z przeźroczystym tłem) ... jedynie podstawkę wystarczy "wtopić" i było by git
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote=Space86 post_id=145855 time=1512935953 user_id=7012] ooo czerwony barbarzyńca z kitą na głowie i czaszką przy pasku, z mieczem i toporem jest imho mega extra sam bym chciał takiego :} A masz może grafikę do niego pasującą? [/quote]
tutaj masz pomalowanego (z przeźroczystym tłem) ... jedynie podstawkę wystarczy "wtopić" i było by git
ewentualnie coś takiego ... ale nie jest to "pełna" postać więc pewnie odpada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
ewentualnie coś takiego ... ale nie jest to "pełna" postać więc pewnie odpada
Space86 pisze: ↑poniedziałek 11 gru 2017, 21:34
Aż żal że nie mam figurek do MMa...
Jak ktoś ma zdolności i wiedzę jak to zrobić mógłby wymodelować na podstawie ilustracji postaci. Myślę, że są wystarczające do wykonania figurek. Sam robiłem podstawowe modele 3D (poziom bardzo początkujący) i wiem, że wymaga to dużo czasu i pomyślunku. Póki co mogę sobie jedynie pomarzyć o figurce hummita
[quote=Space86 post_id=145876 time=1513024442 user_id=7012] Aż żal że nie mam figurek do MMa...[/quote] Jak ktoś ma zdolności i wiedzę jak to zrobić mógłby wymodelować na podstawie ilustracji postaci. Myślę, że są wystarczające do wykonania figurek. Sam robiłem podstawowe modele 3D (poziom bardzo początkujący) i wiem, że wymaga to dużo czasu i pomyślunku. Póki co mogę sobie jedynie pomarzyć o figurce hummita