no co poradzi ... już po ptokach a tak serio serio to na upartego niech będzie i ten Kraków spać za darmo mam gdzie
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
no co poradzi ... już po ptokach :P a tak serio serio to na upartego niech będzie i ten Kraków :) spać za darmo mam gdzie
Żeby uciąć te spekulacje... decyzja jeszcze nie została podjęta, gdzie się teraz odbędzie. Być może będę z Pawełkiem był rozmawiał 28 grudnia i wtedy może kieś decyzje zapadną.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Żeby uciąć te spekulacje... decyzja jeszcze nie została podjęta, gdzie się teraz odbędzie. Być może będę z Pawełkiem był rozmawiał 28 grudnia i wtedy może kieś decyzje zapadną.
tak se tylko gdybamy żartując / żartujemy gdybając
Osobiście podtrzymuję swoje zdanie, preferowane miejscowości (ranking):
1. Mielec - organizacją z Kaktusem możemy się zająć
2. Kraków
...
n-2. Świnoujście
n-1. Suwałki
n. Rzeszów
tak se tylko gdybamy żartując / żartujemy gdybając :)
Osobiście podtrzymuję swoje zdanie, preferowane miejscowości (ranking): 1. Mielec - organizacją z Kaktusem możemy się zająć 2. Kraków ... n-2. Świnoujście n-1. Suwałki n. Rzeszów
Nie chodzi o to.. Mielec jest w sam raz, bo nie muszę nigdzie jechać, kraków jest bardzo dobry bo mam puste mieszkanie brata, rzeszów jest za blisko i za daleko.. Za blisko na nocleg na miejscu i za daleko na nocleg w domu. Już wolę świnoujście bo zawsze to jakiś większy wypad.. Przygoda.. Itp
Nie chodzi o to.. Mielec jest w sam raz, bo nie muszę nigdzie jechać, kraków jest bardzo dobry bo mam puste mieszkanie brata, rzeszów jest za blisko i za daleko.. Za blisko na nocleg na miejscu i za daleko na nocleg w domu. Już wolę świnoujście bo zawsze to jakiś większy wypad.. Przygoda.. Itp :)
arai, powinnaś się domyślić, że abubu jest za miły, żeby wprost powiedzieć co myśli o Rzeszowie Ale rozbawiłaś mnie swoim tekstem :mrgreen:
Ja nawet nie mam Talismana.
[b]arai[/b], powinnaś się domyślić, że [b]abubu[/b] jest za miły, żeby wprost powiedzieć co myśli o Rzeszowie ;) Ale rozbawiłaś mnie swoim tekstem :mrgreen:
Panowie moi mili Jak obiecałem Nemo, zabieram z sobą winko swojskie własnej produkcji A odnośnie ekstraktów z ziemniaka już tarkę na placki spakowałem
Panowie moi mili :D Jak obiecałem Nemo, zabieram z sobą winko swojskie własnej produkcji :D A odnośnie ekstraktów z ziemniaka już tarkę na placki spakowałem :D