Bardzo ciekawa pozycja dla graczy szukających bardziej wymagającej pozycji, a do tego świetnie umieszczonej klimatycznie. Pora wcielić się w złego Władcę Podziemi i zobaczyć, czy tak łatwo jest być tym złym
I przypominam wszystkim, że do 15 lutego można oddać głos na najlepszą 50 gier Wystarczy przysłać na adres moja50gier@gmail.com 5 gier jakie uważacie za najlepsze by wziąć udział w tworzeniu tej listy i przy okazji jeśli dodatkowo zasubskrybujecie kanał w losowaniu Władców Podziemi Zachęcam i zapraszam
Bardzo ciekawa pozycja dla graczy szukających bardziej wymagającej pozycji, a do tego świetnie umieszczonej klimatycznie. Pora wcielić się w złego Władcę Podziemi i zobaczyć, czy tak łatwo jest być tym złym :)
I przypominam wszystkim, że do 15 lutego można oddać głos na najlepszą 50 gier :) Wystarczy przysłać na adres [b]moja50gier@gmail.com [/b] 5 gier jakie uważacie za najlepsze by wziąć udział w tworzeniu tej listy i przy okazji jeśli dodatkowo zasubskrybujecie kanał w losowaniu Władców Podziemi :) Zachęcam i zapraszam :)
Tylko do 15 lutego, można oddać głos na najlepszą 50 gier - wybór graczy Dla wszystkich, którzy oddali głos i zasubskrybowali kanał do wygrania Władcy Podziemi, którzy zostaną wylosowani w ostatnim odcinku Pierwszy odcinek serii już 18 lutego, a tutaj macie wstęp
Zapraszam do oglądania i dzielenia się linkiem z youtuba
Tylko do 15 lutego, można oddać głos na najlepszą 50 gier - wybór graczy :) Dla wszystkich, którzy oddali głos i zasubskrybowali kanał do wygrania Władcy Podziemi, którzy zostaną wylosowani w ostatnim odcinku :) Pierwszy odcinek serii już 18 lutego, a tutaj macie wstęp :)
Kolejny odcinek Waszej Top 50 gier, na którą głosy nadsyłaliście ponad miesiąc jest już przed Wami:) Zachęcam jak zwykle do oglądania, subskrybowania i dzielenia się informacją o kanale za co z góry dziękuję
Kolejny odcinek Waszej Top 50 gier, na którą głosy nadsyłaliście ponad miesiąc jest już przed Wami:) Zachęcam jak zwykle do oglądania, subskrybowania i dzielenia się informacją o kanale za co z góry dziękuję :)
Tym razem Game Troll TV chce Wam pokazać niespecjalnie jeszcze popularną grę, czyli Piastowie Narodziny Orła, dającej nam możliwość pokierowania założycielami państwa polskiego. Oglądajcie
Tym razem Game Troll TV chce Wam pokazać niespecjalnie jeszcze popularną grę, czyli Piastowie Narodziny Orła, dającej nam możliwość pokierowania założycielami państwa polskiego. Oglądajcie :)
Trzeci odcinek - Najlepszej 50 gier - wybór graczy!:) seria cieszy się wielką popularnością, więc jak widać taka inicjatywa była potrzebna:) Udostępniajcie ten filmik innym, za co z góry dziękuję:)
Trzeci odcinek - Najlepszej 50 gier - wybór graczy!:) seria cieszy się wielką popularnością, więc jak widać taka inicjatywa była potrzebna:) Udostępniajcie ten filmik innym, za co z góry dziękuję:)
Dodatek do gry planszowej Battlestar Galactica - PEGASUS, sporo namieszał wśród grupy fanów tej kooperacyjnej gry. Część z nich nie wyobraża sobie bez niego granie w poczciwego BSG, zobaczcie dlaczego
Dodatek do gry planszowej Battlestar Galactica - PEGASUS, sporo namieszał wśród grupy fanów tej kooperacyjnej gry. Część z nich nie wyobraża sobie bez niego granie w poczciwego BSG, zobaczcie dlaczego :)
Już prawie dobiliśmy do najlepszej 10 gier, którą wyłoniło głosowanie Was,czyli graczy Jak zwykle w prezentacji znalazła się cała masa świetnych tytułów, oglądajcie i subskrybujcie
Już prawie dobiliśmy do najlepszej 10 gier, którą wyłoniło głosowanie Was,czyli graczy :) Jak zwykle w prezentacji znalazła się cała masa świetnych tytułów, oglądajcie i subskrybujcie :)
Wreszcie to na co czekaliście, czyli ostatni odcinek Waszej Top 50 z najlepszymi grami, nic tylko oglądać...i komentować Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i dobre rady przy tworzeniu tej serii
Wreszcie to na co czekaliście, czyli ostatni odcinek Waszej Top 50 z najlepszymi grami, nic tylko oglądać...i komentować :) Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i dobre rady przy tworzeniu tej serii :)
Agricola i Gra o Tron mnie mocno zaskoczyły, gdyż osobiście te gry uważam za powiedzmy... ponadprzeciętne, ale nie genialne Kwestia gustu. Zobaczyłem wiele ciekawych, nowych pozycji.
Agricola i Gra o Tron mnie mocno zaskoczyły, gdyż osobiście te gry uważam za powiedzmy... ponadprzeciętne, ale nie genialne ;) Kwestia gustu. Zobaczyłem wiele ciekawych, nowych pozycji.
Gry Stefana Felda (autora Die Burgen von Burgund) od pewnego czasu budzą wielkie zainteresowanie. Schwytane pułapkę opinii innych sięgnąłem po grę Roma, fajnie wydana, szybka nauka zasad i temat, czyli to co Rzym daje już od pierwszych minut, a co dalej? Oglądajcie, polecajcie i subskrybujcie Film wreszcie w jakości HD
Gry Stefana Felda (autora Die Burgen von Burgund) od pewnego czasu budzą wielkie zainteresowanie. Schwytane pułapkę opinii innych sięgnąłem po grę Roma, fajnie wydana, szybka nauka zasad i temat, czyli to co Rzym daje już od pierwszych minut, a co dalej? Oglądajcie, polecajcie i subskrybujcie :) Film wreszcie w jakości HD ;)
Dziś nieco luźniejsza gra, a będzie nią Packa na Muchy,czyli lekka imprezówka w która mogą zagrać wszyscy A bezcenne jest to jak widzicie np. waszego kumpla od bitewniaków jak z przygryzionym językiem poluje na muchę
Dziś nieco luźniejsza gra, a będzie nią Packa na Muchy,czyli lekka imprezówka w która mogą zagrać wszyscy :) A bezcenne jest to jak widzicie np. waszego kumpla od bitewniaków jak z przygryzionym językiem poluje na muchę :)
Wampiry i wilkołaki, czyli część naszej słowiańskiej kultury często wykorzystywana jest w popkulturze, w grach planszowych również. Przed Wami recenzja gry z mechanizmem budowania talii i nowatorskim pomysłem łańcucha. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału Game Troll TV Kanał na YT został tak dopracowany, abyście lepiej mogli znaleźć konkretne recenzje
Wampiry i wilkołaki, czyli część naszej słowiańskiej kultury często wykorzystywana jest w popkulturze, w grach planszowych również. Przed Wami recenzja gry z mechanizmem budowania talii i nowatorskim pomysłem łańcucha. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału Game Troll TV :) Kanał na YT został tak dopracowany, abyście lepiej mogli znaleźć konkretne recenzje :)
Wiele słyszałem o tym tytule, ostrzyłem na niego zęby, nasłuchałem się o nim jeszcze więcej...i wreszcie dostałem i pograłem:) Przed Wami recenzja Eclipse gry gdzie mamy możliwość przejęcia kontroli na międzygalaktycznym imperium. Naszym zadaniem będzie rozwój technologiczny, militarny i gospodarczy, a jeśli dobrze tym pokierujecie to starcia miedzy flotami w jakie gra obfituje będą szybkie i zabójczo skuteczne. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału
Wiele słyszałem o tym tytule, ostrzyłem na niego zęby, nasłuchałem się o nim jeszcze więcej...i wreszcie dostałem i pograłem:) Przed Wami recenzja Eclipse gry gdzie mamy możliwość przejęcia kontroli na międzygalaktycznym imperium. Naszym zadaniem będzie rozwój technologiczny, militarny i gospodarczy, a jeśli dobrze tym pokierujecie to starcia miedzy flotami w jakie gra obfituje będą szybkie i zabójczo skuteczne. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału :)
Dziś bardzo niecodziennie, ale od dłuższego czasu po głowie chodził mi ten pomysł, tzn. stworzenie miejsca dla graczy, gdzie bez skrępowania maniacy planszówek, karcianek, zręcznościówek i wielu innych gier, będą mogli zapomnieć o codziennych troskach i oddadzą się ich ulubionemu zajęciu. Powyższy projekt wymaga jednak wsparcia finansowego, o którym dowiecie się w filmie, dla każdego fundatora czeka nagroda zależna od kwoty wsparcia. Zapraszam do oglądania i wsparcia projektu na stronie:
Dziś bardzo niecodziennie, ale od dłuższego czasu po głowie chodził mi ten pomysł, tzn. stworzenie miejsca dla graczy, gdzie bez skrępowania maniacy planszówek, karcianek, zręcznościówek i wielu innych gier, będą mogli zapomnieć o codziennych troskach i oddadzą się ich ulubionemu zajęciu. Powyższy projekt wymaga jednak wsparcia finansowego, o którym dowiecie się w filmie, dla każdego fundatora czeka nagroda zależna od kwoty wsparcia. Zapraszam do oglądania i wsparcia projektu na stronie:
Pierwszy z serii (mam nadzieję) tzw. Army Packów, czyli małych dodatków do Neuroshimy Hex, wprowadzających, tylko i aż, nowe armie do i tak już bogatego świata znanej post-apokaliptycznej gry
Pierwszy z serii (mam nadzieję) tzw. Army Packów, czyli małych dodatków do Neuroshimy Hex, wprowadzających, tylko i aż, nowe armie do i tak już bogatego świata znanej post-apokaliptycznej gry :)
Wreszcie zrobiło się cieplej, pora więc wyjść z czterech ścian i zacząć cieszyć się pogodą. Warto by w tym czasie zabrać ze sobą coś do grania, aby dużo miejsca nie zabrało. Taka grą jest Mamma Mia, gdzie musimy przygotować PIZZE!:)
Wreszcie zrobiło się cieplej, pora więc wyjść z czterech ścian i zacząć cieszyć się pogodą. Warto by w tym czasie zabrać ze sobą coś do grania, aby dużo miejsca nie zabrało. Taka grą jest Mamma Mia, gdzie musimy przygotować PIZZE!:)
Gra która otrzymała prestiżową nagrodę Spiel des Jahres 2011 r. o bardzo prostej mechanice, zerowej otoczce fabularnej, zawierającej 100% gry, czyli takie domino na sterydach, przed Wami Qwirkle Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału
Gra która otrzymała prestiżową nagrodę Spiel des Jahres 2011 r. o bardzo prostej mechanice, zerowej otoczce fabularnej, zawierającej 100% gry, czyli takie domino na sterydach, przed Wami Qwirkle :) Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału :)
Gra fińskiego autora Eclipse, tym razem osadzona w renesansowych Włoszech. Naszym zadaniem będzie utrzymanie w dobrej kondycji tytułowego księstwa. Czy gra jest hitem na miarę wspomnianej gry? Zobaczcie sami
Gra fińskiego autora Eclipse, tym razem osadzona w renesansowych Włoszech. Naszym zadaniem będzie utrzymanie w dobrej kondycji tytułowego księstwa. Czy gra jest hitem na miarę wspomnianej gry? Zobaczcie sami :)
Długo oczekiwana recenzja gry Battletech, którą obiecałem Wam w sierpniu, wreszcie jest:) W roli głównej tym razem wystąpią futurystyczne mechy, działa, wyrzutnie, lasery i wszystko co potrzebne fanom tych maszyn:) Warto obejrzeć odcinek, bo system mniej znany, ale moim zdaniem wybitny.
Długo oczekiwana recenzja gry Battletech, którą obiecałem Wam w sierpniu, wreszcie jest:) W roli głównej tym razem wystąpią futurystyczne mechy, działa, wyrzutnie, lasery i wszystko co potrzebne fanom tych maszyn:) Warto obejrzeć odcinek, bo system mniej znany, ale moim zdaniem wybitny.
Kolejna gra o PRL-u, tym razem przedstawia nam rzeczywistość "strajkową". Nowe wydawnictwo "Fabryka Gier Historycznych" zadbało o świetną oprawę wizualną, ale czy gra wciągnie nas na długie godziny? Moim zdaniem tak, ale zobaczcie sami
Kolejna gra o PRL-u, tym razem przedstawia nam rzeczywistość "strajkową". Nowe wydawnictwo "Fabryka Gier Historycznych" zadbało o świetną oprawę wizualną, ale czy gra wciągnie nas na długie godziny? Moim zdaniem tak, ale zobaczcie sami :)
Do samej recenzji zapowiedzianej w filmiku gry przygotowywałem się prawie rok. Malowania cała masa, ale kiedy odpakowałem grę stwierdziłem, że nie pokaże jej światu bez odpowiedniej oprawy!:)
Do samej recenzji zapowiedzianej w filmiku gry przygotowywałem się prawie rok. Malowania cała masa, ale kiedy odpakowałem grę stwierdziłem, że nie pokaże jej światu bez odpowiedniej oprawy!:)