Hehe, i jak ci idziekaku pisze:A wiecie chłoptasieŻe......
Gram w GS2Kocham tą grę
Emulatory, Stare Gry i Konsole
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Kakuś, zlituj się a bój Boga. Kage było trudne? Pierwej musiałeś krążyć dotąd, aż nie dostałeś dwóch kropek (stawałeś się żółty i szybciej biegałeś). Jego katana była niezniszczalna, niemal nie było szansy, by gwiazdka trafiła. Musiałeś jedynie unikać kulek dymnych. Ponadto w drugiej planszy był bonus - jak zabiłeś 8 ludków będąc pod wodą, to leciał specjalny znaczek dający życie.kaku pisze:No superowa gra ale kurcze wymagająca i dosyć trudna
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Sporek
-
- Mały Nemo
-
- Mały Nemo
-
No, ja Die Toten Hosen dosyć lubię, a w szczególności (w kolejności od najlepszej do najgorszej):
- Alles wird vorübergehen:
- Freunde:
- Hier Kommt Alex:
- Bye Bye Alex:
- The Guns of Brixton: (aczkolwiek polska wersja w wykonaniu The Analogs koksi po maxie)
- Jägermeister:
- Alles wird vorübergehen:
- Freunde:
- Hier Kommt Alex:
- Bye Bye Alex:
- The Guns of Brixton: (aczkolwiek polska wersja w wykonaniu The Analogs koksi po maxie)
- Jägermeister:
- Mały Nemo
-
Znowu ja...
Dzisiaj przedstawię Seirei Densetsu Lickle, mimo iż biłem się z myślami, by dwa inne tytuły dać.
Jest to wesoła i ciekawa gra, w której gramy 4 postaciami naraz. Pierwej każdej postaci pojedyncze plansze, a potem się teamują. Te postacie to człowiek, mysz, smok i golem. Każda z tych postaci ma inne zdolności (golem jest wolny, ale silny i nie boi się kolców, smok lata, a myszaq szybki i po ścianach się wspina &c) i oddzielny pasek HP. Gra wymaga też relatywnie pomyślunku w stosunku do napotkanych sytuacji i bossów (np. to, że golem nisko skacze może być dla niego dobre podczas walki z jednym z bossów), co generalnie jest in plus w tej grze.

Dzisiaj przedstawię Seirei Densetsu Lickle, mimo iż biłem się z myślami, by dwa inne tytuły dać.
Jest to wesoła i ciekawa gra, w której gramy 4 postaciami naraz. Pierwej każdej postaci pojedyncze plansze, a potem się teamują. Te postacie to człowiek, mysz, smok i golem. Każda z tych postaci ma inne zdolności (golem jest wolny, ale silny i nie boi się kolców, smok lata, a myszaq szybki i po ścianach się wspina &c) i oddzielny pasek HP. Gra wymaga też relatywnie pomyślunku w stosunku do napotkanych sytuacji i bossów (np. to, że golem nisko skacze może być dla niego dobre podczas walki z jednym z bossów), co generalnie jest in plus w tej grze.

- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
-
- Mały Nemo
-

===
Ja z TM NT najlepiej wspominam Manhattan Project. Aczkolwiek wsio były dobre, no może poza jedną... tą, w której na początku gry postaci od góry widać jak wchodzą do kanałów. Dało się grać, nawet przyjemnie, ale jednak w porównaniu do reszty prezentuje się marnie. I brak tam humoru z innych części.
- Sporek
-
- kaku
-
- Sporek
-
A może ci się coś w opcjach poprzestawiało, albo gra felerna mi, lub nie obsługuje na telefoniekaku pisze:Ale Nemo ja to wiem, widziałem bo najpierw przechodziłem na VBA na kompieA teraz znów chce przejść
Ale nie wiem czy to wina emulatora na androida czy telefonu? czy może gra jakaś trefna?
Nie idzie wiem że Neptun i Boreas... Tiamat i inne idą.... dziwne;/
"trzeba przeciwdziałać przegięciom" - chaos
John Titor IBM
John Titor IBM
- kaku
-
- Sporek
-
Właśnie ! Może o ten bios chodzi, ja mam z nim ciągle problemykaku pisze:Hmm nie wiem. Zmieniłem teraz Emulator i znów muszę dojść do momentu gdy znów będę miał 4 Djiny Wody:)
A może też coś może być z tym że nie załadowałem wcześniej w EMU biosu :>? No nie wiem;/
"trzeba przeciwdziałać przegięciom" - chaos
John Titor IBM
John Titor IBM
- Mały Nemo
-
Jedną z tych gier, co chciałem pokazać, to Esper Dream 2. Gra tylko po japońsku, aczkolwiek w sieci znajduje się jej pełne tłumaczenie na angielski. Gra jest całkiem przyjemna i relaksująca, kiedyś, relatywnie niedawno (poprzedni rok), trafiłem na nią przypadkiem i nie żałuję czasu nad nią spędzonego. Fabuły teraz nie pamiętam zbyt dokładnie, aczkolwiek jest ona o chłopcu, który wędruje do różnych światów poprzez regały z książkami.
Polecam też się zainteresować OSTem z tejże gry, jako że pierwszych kilka piosenek jest super:

Polecam też się zainteresować OSTem z tejże gry, jako że pierwszych kilka piosenek jest super: