KOCHAM CIE ! A w tej grze był taki poziom, co był wężyk i się na niego wchodziło i jechał i trzeba było przeskakiwać przeszkody, a wężyk jechał dalej ? Jeśli tak, to kocham cię ! Szukałem tej gry 10 lat !Nemomon pisze:M.C. Kids. Gra promująca MacDonalda. Dosyć wesoła, generalnie chodziło w niej o to, by zbierać duże kwadraciki "M" z plansz, by odkrywać portrety postaci poszczególnych plansz. Te kwadraciki M bywały poukrywane po różnych planszach, więc trza było je znaleźć i dotrzeć do mety. Gra zawierała również sekretny level.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Nie pamiętam, ostatni raz w tą grę grałem za komuny chyba albo za powstania styczniowego... :-kSporek pisze:KOCHAM CIE ! A w tej grze był taki poziom, co był wężyk i się na niego wchodziło i jechał i trzeba było przeskakiwać przeszkody, a wężyk jechał dalej ? Jeśli tak, to kocham cię ! Szukałem tej gry 10 lat !Nemomon pisze:M.C. Kids. Gra promująca MacDonalda. Dosyć wesoła, generalnie chodziło w niej o to, by zbierać duże kwadraciki "M" z plansz, by odkrywać portrety postaci poszczególnych plansz. Te kwadraciki M bywały poukrywane po różnych planszach, więc trza było je znaleźć i dotrzeć do mety. Gra zawierała również sekretny level.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Tzn. chodzi mi o to, że w McDonaldzie takie coś było, pamiętamNemomon pisze:Nie pamiętam, ostatni raz w tą grę grałem za komuny chyba albo za powstania styczniowego... :-kSporek pisze:KOCHAM CIE ! A w tej grze był taki poziom, co był wężyk i się na niego wchodziło i jechał i trzeba było przeskakiwać przeszkody, a wężyk jechał dalej ? Jeśli tak, to kocham cię ! Szukałem tej gry 10 lat !Nemomon pisze:M.C. Kids. Gra promująca MacDonalda. Dosyć wesoła, generalnie chodziło w niej o to, by zbierać duże kwadraciki "M" z plansz, by odkrywać portrety postaci poszczególnych plansz. Te kwadraciki M bywały poukrywane po różnych planszach, więc trza było je znaleźć i dotrzeć do mety. Gra zawierała również sekretny level.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Ale opisz grę, to może sobie jakąś przypomnę. Jedyna gra z wężem, która teraz mi w pamięci siedzi, to Popo Team:
Obrazek
W M.C. Kids grałeśkaku pisze:A bo ja doszedłem do pewnego wniosku!Bo Nemo to specjalnie wrzuca gry w które nikt nie grał i sam w nie grał byśmy wiecie <Nemo, kurcze ale w Ty wiele gier grałeś, itp> I on po prostu chce być Królem tego tematu
![]()
Tak na pewno jest !
Nie bajek a anime ! 0101011001 xD
A ja nie mam i się nie chw... nie ważnekaku pisze:Wiem że animeA ja je maammmmmmmmmmmmm
^^