Nie bardzo wiem co z robić z tymi Poszukiwaczami.
Prawdopodobnie trzeba będzie grać iż Ci przyjaciele dodają Punkty Siły/Mocy podczas najbliższej walki.
Frostmarch - nowy dodatek do Talisman 4th Revised Edition
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
- Astropata
-
ja od dawien dawna, od kiedy FrostMarcha poznałem mówiłem już, że Necromancer i Ogre robią swoją "army of darkness" i idą na LoDa i wygrywają grę. Tym niemniej, w praktyce wychodzi, że wcale nie tak bardzo szybko się tę armię kompletuje, zwłaszcza niejakie kłopoty ma Necromancer bo wrogów na Moc nie ma tak bardzo wielu.
Ja sądzę, że banowanie ich póki co nie ma dużego sensu. Wiemy jak potężni poszukiwacze się nie raz okazują na planszy ciency. Wspomnę że u nas zawsze Kultystka najszybciej prawie ginie. Albo kolega który grał dwa razy z rzędu Zabójcą i dwa razy miał pod górę bardzo, aż powstało jego słynne porzekadło - "wolę już Mnicha niż tego Zabójcę".
Więc to jak na papierze wygląda Poszukiwacz nie jest decydujące
Ja sądzę, że banowanie ich póki co nie ma dużego sensu. Wiemy jak potężni poszukiwacze się nie raz okazują na planszy ciency. Wspomnę że u nas zawsze Kultystka najszybciej prawie ginie. Albo kolega który grał dwa razy z rzędu Zabójcą i dwa razy miał pod górę bardzo, aż powstało jego słynne porzekadło - "wolę już Mnicha niż tego Zabójcę".
Więc to jak na papierze wygląda Poszukiwacz nie jest decydujące
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
Testując Ogra byłem na Koronie Włądzy po jakies 12 minutach, kolega grając Nekromancerem był u mnie jakieś 5 minut pozniej. Oczywiscie, armia przyjaciol i Pan Ciemnosci. Co to za gra?
Mit o szybko ginacej Kultystce juz nie raz byl obalany. Ale faktycznie czasami marne na papierze postacie super sprawdzaja sie w grze, przyklad ? Cyganka i jej zdolnosc unikania zdarzen. Rewelacja.
Mit o szybko ginacej Kultystce juz nie raz byl obalany. Ale faktycznie czasami marne na papierze postacie super sprawdzaja sie w grze, przyklad ? Cyganka i jej zdolnosc unikania zdarzen. Rewelacja.

- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Jako, że Magia i Miecz: Królowa Lodu ujrzała światło dzienne, proszę o kontynuowanie dyskusji o tym rozszerzeniu w odpowiednim dla niego temacie - tutaj: http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?t=2674
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!