Btw może wykorzystasz podkładkę pod karty zaprojektowaną przez Lukasa?
Projekt susel'a (Magia i Miecz)
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
susel zagrałem chwilkę. Jest znacznie lepiej. Nic się nie zawiesza. Fajny stół na konfrontację
Szkoda, że jeszcze nie działają pola specjalne ani bank przyjaciół i przedmiotów
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
Witam ponownie po dluzszym czasie. Niestety, praca nad gra nie ruszyla praktycznie. Obiecana pomoc z interface nie nadeszla, czasu malo, na uczelni mnostwo roboty, wkrotce powrot do Polski na swieta.. Ale to jeszcze nie koniec tego projektu, wroce do niego wkrotce, mam nadzieje ze juz po swietach bedzie dostepna nowa wersja.
SeSim: dzieki za komentarz, mam nadzieje, ze faktycznie lepiej dziala. Co do skanow to zglosze sie jak beda potrzebne, dzieki z gory. Co do karty postaci Lucasa albo czegos podobnego to rozwazam, zobaczymy jeszcze.
MistrzDzwonow: caly interface idzie do zmiany, to bylo prowizoryczne, ale cos nie mam pomyslow, a chce, zeby to jakos wygladalo... Jak ruszy to mam nadzieje, ze bedzie wiadomo w ktora strone sie ruszamy
Kufir: widze, ze mylisz dwie wersje gry. Ta ktora sciagnales, wersja 0.39, to najnowsza wersja mojego projektu MiM. Natomiast to, nad czym sie zachwycasz, to projekt ghs'a, ktorego zreszta tez podziwiam i czekam na wersje demo. Mam natomiast nadzieje, ze moja wersja spodobala Ci sie choc w malym stopniu tak jak ta ghs'a.
Pozdrawiam,
suseł (kogo, czego: susła, to taki zwierzaczek
A ja nie uzywam polskich znakow, bo czesto siedze na komputerach bez polskiego Windowsa 
SeSim: dzieki za komentarz, mam nadzieje, ze faktycznie lepiej dziala. Co do skanow to zglosze sie jak beda potrzebne, dzieki z gory. Co do karty postaci Lucasa albo czegos podobnego to rozwazam, zobaczymy jeszcze.
MistrzDzwonow: caly interface idzie do zmiany, to bylo prowizoryczne, ale cos nie mam pomyslow, a chce, zeby to jakos wygladalo... Jak ruszy to mam nadzieje, ze bedzie wiadomo w ktora strone sie ruszamy
Kufir: widze, ze mylisz dwie wersje gry. Ta ktora sciagnales, wersja 0.39, to najnowsza wersja mojego projektu MiM. Natomiast to, nad czym sie zachwycasz, to projekt ghs'a, ktorego zreszta tez podziwiam i czekam na wersje demo. Mam natomiast nadzieje, ze moja wersja spodobala Ci sie choc w malym stopniu tak jak ta ghs'a.
Pozdrawiam,
suseł (kogo, czego: susła, to taki zwierzaczek
- MAXtoon
-
-
Wersja ghs'a nie ujrzala jeszcze światła dziennego, z tego co mi wiadomo. Na nią należy jeszcze poczekać
Aktualnie jest jedna werjsa online (bardzo dobra z resztą, dość zaawansowana) i dwie w produkcji 
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
-
-