Magazyn "Masz Wybór"
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
- stave
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Projekt Wielka Magia I Miecz - Posty: 3086
- Kontakt:
myślałem, ze Valdi napisał tutaj odpowiednie info. W każdym razie na stronie magazynu jestem wymieniony. Jak coś teraz już wiesz ze możesz po kolejną rzecz do mnie uderzać. Ciekawe jest to że powodów aby przyjechać do mnie z drugiego końca Łodzi jest coraz więcej hehe :mrgreen:
Stagraf Studio - Łódzki Sklep Figurkowy :: Forum :: Facebook :: Cennik :: Wargamesmat
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
Zastanawiałem się odnośnie opóźnień wydania kolejnego Samotnego Wilka, a tu na Waszej stronie wiadomość, że będzie w czerwcu, i świetna niespodzianka, że będzie kolejnych 5 tomów! 
kolejne tomy Samotnego Wilka
kolejne tomy Samotnego Wilka
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
i już magazyn powinien być dostępny w sklepach:
Łódź:
- Stagraf Studio, ul. Plantowa 1
Rzeszów:
- Gamekeeper, Krzyżanowskiego 6 B
Warszawa:
- Altdorf, ul. Śniadeckich 1/15
Gdańsk:
- Rebel – Centrum Gier, ul. Matejki 6 (będzie dostępny zapewne od jutra)
Kraków:
(info na stronie zinu)
Łódź:
- Stagraf Studio, ul. Plantowa 1
Rzeszów:
- Gamekeeper, Krzyżanowskiego 6 B
Warszawa:
- Altdorf, ul. Śniadeckich 1/15
Gdańsk:
- Rebel – Centrum Gier, ul. Matejki 6 (będzie dostępny zapewne od jutra)
Kraków:
(info na stronie zinu)
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Gamekeeper
-
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
-
Też przeczytałam i próbowałam rozszyfrować zdanie konkursowe. Nie sądziłam, że będzie potrzebne słowo klucz ale tak sobie myślałam, że jakbym już próbowała jakieś słowo, to spróbowałabym z: MASZWYBOR, jednak lenistwo zwyciężyło. Potem już nie wchodziłam na stronę i nie zauważyłam podpowiedzi. Dopiero z ciekawości zajrzałam jak już rozwiązanie było podane i kto wygrał i trochę się wkurzyłam na siebie 
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
-
-
Najnowszy projekt MW trafił na e-readery:
http://swiatczytnikow.pl/janek-historia ... na-kindle/
Pomiędzy 5-10 września V numer + gra na 120 stron rozgrywająca się w Anglii lat 30' XX wieku.
http://swiatczytnikow.pl/janek-historia ... na-kindle/
Pomiędzy 5-10 września V numer + gra na 120 stron rozgrywająca się w Anglii lat 30' XX wieku.
- Sporek
-
Hmm, ostatnio przeczytałem wszystkie numery On-Line, ponieważ w Łodzi sklepu nie mogłem znaleźć, a na plantową mi się jechać nie chciało. Powiem, że wszystko całkiem ciekawe. Ceny nie znam to się nie wypowiem do wersji drukowanej, ale tak, to wszystko się kupy trzyma. Pozdrawiam.
"trzeba przeciwdziałać przegięciom" - chaos
John Titor IBM
John Titor IBM
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Wersja wydrukowana jest DARMOWASporek pisze:Ceny nie znam to się nie wypowiem do wersji drukowanej
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Dziś został wysłany do sklepów (lista podana na stronie zinu) kolejny numer, także zapewne w poniedziałek po południu już będzie dostępny w wersji papierowej.
- arai
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Też to zauważyłem że pojawiają się zamiast słowa "przy", "pryz" itp.
- arai
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Ja tylko zapewniam druk, PDFik trafia idzie na maszynę i wskakuje do paczki.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Najnowszy numer Masz Wybór powinien już być we wszystkich punktach dostępny.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
W między czasie pojawił się kolejny Masz Wybór - Dla zainteresowanych od jakiegoś czasu powinien być dostępny w stałych punktach
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
-
A na https://wolneebooki.pl/book/view/93 do kupienia Tło Beniamina Muszyńskiego.
Interesująca historia fantastycznego świata, który właśnie stanął na progu wielkiej rewolucji przemysłowej. Jak odnajdzie się w nim młody malarz? Wciągająca fabuła, zaskakujące zwroty akcji, niełatwe wybory, wiele możliwych zakończeń. Coś dla miłośników literatury, którzy chcieliby wziąć losy głównego bohatera w swoje ręce.
Michał Studniarek.
A na https://wolneebooki.pl/book/view/93 do kupienia Tło Beniamina Muszyńskiego.
Interesująca historia fantastycznego świata, który właśnie stanął na progu wielkiej rewolucji przemysłowej. Jak odnajdzie się w nim młody malarz? Wciągająca fabuła, zaskakujące zwroty akcji, niełatwe wybory, wiele możliwych zakończeń. Coś dla miłośników literatury, którzy chcieliby wziąć losy głównego bohatera w swoje ręce.
Michał Studniarek.
-
-
Wydawnictwo Wielokrotnego Wyboru, oddając cześć wszystkim ofiarom tragicznych katastrofy ekologicznej w Bhopalu, opublikowało w 28 rocznicę (noc 2/3 grudnia) tych tragicznych wydarzeń sensacyjną interaktywną powieść Uwikłana autorstwa Beniamina Muszyńskiego. Uwikłana to sensacyjna powieść interaktywna przeznaczona dla dorosłych czytelników, której fabuła koncentruje się na losach niewidomej dziewczyny wplątanej w walkę z grożącą Miastu katastrofą ekologiczną.
Publikacja tej pozycji ma cel charytatywny. Chcemy, aby każdy, kto wszedł w posiadanie naszej gry książkowej, wpłacił datek w wysokości nie niższej niż 2 PLN na konto Fundacji na rzecz Osób Niewidomych Labrador-Pies Przewodnik (BZ WBK S.A. 19/O Poznań 07 1090 1362 0000 0001 0087 7922). Oświadczamy przy tym, że żadna część ofiarowanych przez Was pieniędzy nie trafi do nas, lecz zasili konto wspomnianej placówki. Nie prosimy też o żadne indywidualne datki na rzecz naszego wydawnictwa, lub/i autora, tudzież innych organizacji charytatywnych, poza wymienioną.
Publikacja tej pozycji ma cel charytatywny. Chcemy, aby każdy, kto wszedł w posiadanie naszej gry książkowej, wpłacił datek w wysokości nie niższej niż 2 PLN na konto Fundacji na rzecz Osób Niewidomych Labrador-Pies Przewodnik (BZ WBK S.A. 19/O Poznań 07 1090 1362 0000 0001 0087 7922). Oświadczamy przy tym, że żadna część ofiarowanych przez Was pieniędzy nie trafi do nas, lecz zasili konto wspomnianej placówki. Nie prosimy też o żadne indywidualne datki na rzecz naszego wydawnictwa, lub/i autora, tudzież innych organizacji charytatywnych, poza wymienioną.