Xan pisze: ↑środa 07 sie 2024, 08:29
Otrzymałeś już swoje zamówienie z 5. edycją?
Tak, przedwczoraj. A wczoraj zamowilem koszulki.
Ja muszę zakombinować jakiś zapas koszulek do kart Poszukiwaczy. Obliczyłem się jedynie na poprzednią edycję.
Odpakowałeś chociaż swój egzemplarz czy rzuciłeś w kąt?
Talisman: Digital Edition! Wszystko ma swój początek i koniec.
Aby zobaczyć moje konto na Steam, kliknij: TUTAJ.
[quote="Mały Nemo" post_id=202676 time=1723014869 user_id=704] [quote=Xan post_id=202673 time=1723012193 user_id=8030] Otrzymałeś już swoje zamówienie z 5. edycją? [/quote]
Tak, przedwczoraj. A wczoraj zamowilem koszulki. [/quote] Ja muszę zakombinować jakiś zapas koszulek do kart Poszukiwaczy. Obliczyłem się jedynie na poprzednią edycję. ;)
Ja muszę zakombinować jakiś zapas koszulek do kart Poszukiwaczy. Obliczyłem się jedynie na poprzednią edycję.
Nie kupowałbym koszulek, gdybym miał zamiar rzucić go w kąt . Odpakowałem go i już nawet Poszukiwaczy zakoszulkowałem, bo niedawno zakupiłem nowe rezerwy.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=Xan post_id=202697 time=1723044017 user_id=8030] [quote="Mały Nemo" post_id=202676 time=1723014869 user_id=704] [quote=Xan post_id=202673 time=1723012193 user_id=8030] Otrzymałeś już swoje zamówienie z 5. edycją? [/quote]
Tak, przedwczoraj. A wczoraj zamowilem koszulki. [/quote] Ja muszę zakombinować jakiś zapas koszulek do kart Poszukiwaczy. Obliczyłem się jedynie na poprzednią edycję. ;)
Odpakowałeś chociaż swój egzemplarz czy rzuciłeś w kąt? [/quote]
Nie kupowałbym koszulek, gdybym miał zamiar rzucić go w kąt ;). Odpakowałem go i już nawet Poszukiwaczy zakoszulkowałem, bo niedawno zakupiłem nowe rezerwy.
Nie kupowałbym koszulek, gdybym miał zamiar rzucić go w kąt . Odpakowałem go i już nawet Poszukiwaczy zakoszulkowałem, bo niedawno zakupiłem nowe rezerwy.
Znając Ciebie można rozpatrywać wiele scenariuszy. Podrzucisz mi gdzie i jakie zakupiłeś te koszulki na Poszukiwaczy? Może być na PW.
Talisman: Digital Edition! Wszystko ma swój początek i koniec.
Aby zobaczyć moje konto na Steam, kliknij: TUTAJ.
[quote="Mały Nemo" post_id=202699 time=1723044856 user_id=704] [quote=Xan post_id=202697 time=1723044017 user_id=8030] [quote="Mały Nemo" post_id=202676 time=1723014869 user_id=704] [quote=Xan post_id=202673 time=1723012193 user_id=8030] Otrzymałeś już swoje zamówienie z 5. edycją? [/quote]
Odpakowałeś chociaż swój egzemplarz czy rzuciłeś w kąt? [/quote]
Nie kupowałbym koszulek, gdybym miał zamiar rzucić go w kąt ;). Odpakowałem go i już nawet Poszukiwaczy zakoszulkowałem, bo niedawno zakupiłem nowe rezerwy. [/quote] Znając Ciebie można rozpatrywać wiele scenariuszy. B-) Podrzucisz mi gdzie i jakie zakupiłeś te koszulki na Poszukiwaczy? Może być na PW.
Xan pisze: ↑środa 07 sie 2024, 20:12
Znając Ciebie można rozpatrywać wiele scenariuszy. Podrzucisz mi gdzie i jakie zakupiłeś te koszulki na Poszukiwaczy? Może być na PW.
Ich wielką zaletą jest to, że są relatywnie tanie. Aczkolwiek używam ich zarówno do T4 (tych właśnie zapas zrobiłem 200 sztuk) jak i T5. Zresztą przerzuciłem się również na Sloyca koszulki do T4 i do T5 także kupiłem od nich (choć to, czy pasują, okaże się jutro).
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=Xan post_id=202716 time=1723054367 user_id=8030] Znając Ciebie można rozpatrywać wiele scenariuszy. B-) Podrzucisz mi gdzie i jakie zakupiłeś te koszulki na Poszukiwaczy? Może być na PW. [/quote]
Ich wielką zaletą jest to, że są relatywnie tanie. Aczkolwiek używam ich zarówno do T4 (tych właśnie zapas zrobiłem 200 sztuk) jak i T5. Zresztą przerzuciłem się również na Sloyca koszulki do T4 i do T5 także kupiłem od nich (choć to, czy pasują, okaże się jutro).
[size=85][color=green]Dodano po 1 minucie 3 sekundach: [/color][/size] https://grybezpradu.eu/SLOYCA-Standard-American-sklep