pisze w nastepujacej sprawie:
nie owijajac w bawelne, nie mam za bardzo konceptu ani czasu by ogarnac turniej Magia i Mieczem. Niestety obowiazki robienia kasy, czyli praca, sa dla mnie zbyt wyczerpujace na dzien dzisiejszy, by ogarnaic kwestie regulaminowo logistyczne w takim jak do tej pory stopniu
sadze ze juz ostatnio moje zaangazowanie w calosc CK i inne projekty wyraznie odbilo sie na jakosci turnieju, mimo ze byl milym wydarzeniem i walka jak zwykle byla ciekawa i zazarta
Stad apel/propozycja:
- jesli ktos byl i mu sie podobalo (lub nie byl ale chcialby byc), ma swoje pomysly na MiMem (wlacznie z regulaminem turnieju itd) to pozostawiam w kwestii otwartej takiej osobie dogadanie sie ze mna w sprawie 'przekazania' koordynacji Turnieju i zlotu.
Pierwotnie uwazam ze akcja powinna odbyc sie na Coolkonie, gdyz zawsze na nim byla i z orgami jestemy w dobrych ukladach (zwlaszcza, ze od niedawna jestem jednym z nich) i mamy nagrody
- chcesz robic Turniej MiMa?
No to daje Ci swoja pomoc (ale tylko pomoc i rady), marke Turnieju, nagrody (od strony org) i dajesz.
EDIT: co oznacza 'koordynowac'?
1) przygotowac Turniej (regulamin, metody eliminacji, listy graczy, grafik gier itd)
2) dobrac ekipe (sposrod forumowiczow i znajomych - wjazd free lub 50% na CK) ktora Ci pomoze (oni tez moga startowac w Turnieju jak dobrze grafik zrobisz)
3) trabic o turnieju poza ogolnokonwentowymi zapowiedziami tak by dotrzec do oldschool fabnow gry
4) poszukac sponsorow dodatkowych (nawet niech 3 ksiazki rzuca to wypas)
5)
a) przywitac graczy, rozlosowac ich
b) siedziec wg grafiku na zmiane ze znajomymi, rozwiazywac problemy ultrakombosow ktorych zaden regulamin nie wyeliminuje = sedziowac
c) wreczyc nagrody
do pomocy moge nagrac ekipa ktora ogarnie kwestie nowych gier planszowych w GR i bedzie grala tam i uczyla innych
wydaje mi sie ze warto by kontynuowac projekt zwlaszcza ze jestesmy chyba jednym z wiekszych turneijow MiM w kraju
pozdr
zgloszenia na PW