Ale i trudnawa . Pamiętam raz czy dwa razy udało mi się pokonać tego wielkiego turanozaura bossa, ale potem nie szło mi dalej zbyt dobrze... Pamiętam, iż tam w tej planszy, co przejść nie mogłem, były kieś elektroniczne pułapki i chyba jaja się wykluwały. Ale tak, gra była kozacka.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Ale i trudnawa ;). Pamiętam raz czy dwa razy udało mi się pokonać tego wielkiego turanozaura bossa, ale potem nie szło mi dalej zbyt dobrze... Pamiętam, iż tam w tej planszy, co przejść nie mogłem, były kieś elektroniczne pułapki i chyba jaja się wykluwały. Ale tak, gra była kozacka.
Przeczytałem ten komiks parę postów wyżej, miałem te same odczucia co ten który spał xD
Co do gry Jurrasic Park - Fajnie można postrzelać, ale z filmem ma niewiele wspólnego oprócz loga, nazwy i dinozaurów, no i realiów. Iron Tank - miałem to, ale myślałem, że to kolejna podróba Tanka więc nie zagrałem A tu okazuje się, że ciekawa gra jest. Duck Tales - Super gra, nie była najlepsza, ale ładna grafika i zabawne sytuacje się zdarzały
A pamiętam taki kardridż, na którym byli flinstonowie, ten taki stworek dziwny, i jakaś fajna bijatyka. Pamiętacie może nazwę ? Ci flinstonowie nawet ciekawi byli, ta gra o stworku mnie przerażała a bijatyka to była chyba street fighter, ale fajnie się walczyło, można było kolorki wybierać zawodników. 1 dwie gry to na podstawie bajek/filmów, ale nie pamiętam jak ten stworek się zwał.
"trzeba przeciwdziałać przegięciom" - chaos
John Titor IBM
Przeczytałem ten komiks parę postów wyżej, miałem te same odczucia co ten który spał xD Co do gry Jurrasic Park - Fajnie można postrzelać, ale z filmem ma niewiele wspólnego oprócz loga, nazwy i dinozaurów, no i realiów. Iron Tank - miałem to, ale myślałem, że to kolejna podróba Tanka więc nie zagrałem :P A tu okazuje się, że ciekawa gra jest. Duck Tales - Super gra, nie była najlepsza, ale ładna grafika i zabawne sytuacje się zdarzały :P A pamiętam taki kardridż, na którym byli flinstonowie, ten taki stworek dziwny, i jakaś fajna bijatyka. Pamiętacie może nazwę ? Ci flinstonowie nawet ciekawi byli, ta gra o stworku mnie przerażała a bijatyka to była chyba street fighter, ale fajnie się walczyło, można było kolorki wybierać zawodników. 1 dwie gry to na podstawie bajek/filmów, ale nie pamiętam jak ten stworek się zwał.
Nemomon pisze:A jaki kolor miał te n stworek? I był on na Flinstonach, czy oddzielna gra? Jeżeli oddzielna, to może Widget?
Oddzielna gra, taki wlochaty z uszami na podstawie filmu starego z lat 90, on się jakoś chyba na g nazywał.
EDIT: TO CHYBA GIZMO !
EDIT: Ta gra to gremlins, znalazłem !
John Titor IBM
[quote="Nemomon"]A jaki kolor miał te n stworek? I był on na Flinstonach, czy oddzielna gra? Jeżeli oddzielna, to może Widget?[/quote] Oddzielna gra, taki wlochaty z uszami na podstawie filmu starego z lat 90, on się jakoś chyba na g nazywał. EDIT: TO CHYBA GIZMO ! EDIT: Ta gra to gremlins, znalazłem ! [img]http://www.nintendoplayer.com/reviews/gremlins2/gremlins2shot.gif[/img]
kaku pisze:A w ogóle nie poruszamy tematu konsoli SNES
To się zdąży poruszyć
BTW. nie wiem czy te gremlins to była 2 część, ale raczej tak, bo na tym video jest prawie to samo co pamiętam.
John Titor IBM
[quote="kaku"]A w ogóle nie poruszamy tematu konsoli SNES :)[/quote] To się zdąży poruszyć :D BTW. nie wiem czy te gremlins to była 2 część, ale raczej tak, bo na tym video jest prawie to samo co pamiętam. http://www.youtube.com/watch?v=vCrjGQll62o
kaku pisze:A w ogóle nie poruszamy tematu konsoli SNES
Grałem w dokłądnie 5 gier na SNESa, wsio na emu - nigdy nie posiadałem .
Ja dokładnie tak samo, nawet snesa nie miałem w sumie (a może miałem, ale się od razu spalił więc nawet nie pamiętam). A jedyną grą na emulator snesa co grałem to było Star Wars, ale teraz mam fajny emulator co obsługuje i to i to, więc też wsio
Bardziej już PSX, też wiekowa konsola
John Titor IBM
[quote="Nemomon"][quote="kaku"]A w ogóle nie poruszamy tematu konsoli SNES :)[/quote]
Grałem w dokłądnie 5 gier na SNESa, wsio na emu - nigdy nie posiadałem :P.[/quote] Ja dokładnie tak samo, nawet snesa nie miałem w sumie (a może miałem, ale się od razu spalił więc nawet nie pamiętam). A jedyną grą na emulator snesa co grałem to było Star Wars, ale teraz mam fajny emulator co obsługuje i to i to, więc też wsio :P Bardziej już PSX, też wiekowa konsola :D
kaku pisze:Hahaha jak byłem mały to się bałem tego filmu
Ja nadal się boje tego filmu, nie oglądałem go nigdy w całości, ale za każdym razem gdy chciałem, to było ciemno i byłem sam w domu Brrr. Ta gra ma taki sam klimat jak film w sumie nawet, bo dobrze zrobione są cutscenki, miło się na to patrzy. Ale te gremliny to machają tymi łapkami jak muchy, błe xD
John Titor IBM
[quote="kaku"]Hahaha jak byłem mały to się bałem tego filmu :D[/quote] Ja nadal się boje tego filmu, nie oglądałem go nigdy w całości, ale za każdym razem gdy chciałem, to było ciemno i byłem sam w domu :D Brrr. Ta gra ma taki sam klimat jak film w sumie nawet, bo dobrze zrobione są cutscenki, miło się na to patrzy. Ale te gremliny to machają tymi łapkami jak muchy, błe xD
Bajka też była, również pro ekologiczna ;)[/quote] Bajkę pamiętam, ale już gry nie kojarzę. A dobrze kojarzę, że był jeszcze komiks ? Bo coś mi tak świta, że coś jakiś komiks tego widziałem.
Nemomon pisze:Kakuś, porozmawiaj z nami, a nie --CENZURA-- maki siać .
Albo Potwory Prać na emulatorze na androida Pisał, że gra, dlatego pewnie nie odpisuje i się nie udziela
John Titor IBM
[quote="Nemomon"]Kakuś, porozmawiaj z nami, a nie --CENZURA-- maki siać :P.[/quote] Albo Potwory Prać na emulatorze na androida :D Pisał, że gra, dlatego pewnie nie odpisuje i się nie udziela :(