To prawda, insert do T4,5 nie jest idealny, ale pamiętam dużą ekscytację, jak go zobaczyłem na własne oczy za pierwszym razem i sobie myślę... kurcze sporo jest jeszcze miejsca, czyli ze 2-3 dodatki są w planie i się tu zmieszczą (nie mając wtedy pojęcia że będzie multum dodatków). W pudełku T5 nie zmieści się nic poza komponentami podstawowymi...
Ponarzekajmy na Talisman 5ed
- Piter
-
Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie będzie przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
Nie będzie przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
- the MackaN
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty
• Pająki - Posty: 1132
Re: Ponarzekajmy na Talisman 5ed
Teraz już nic. ale dla kogoś kto wyszedł na tę edycję prosto z komiksów o Thorgalu, po czarnobiałej Magii i Miecz, każdy kolor słodził w oczy...Rogo pisze: ↑środa 26 lut 2025, 12:00Poza kiepskimi grafikami Poszukiwaczy (zwłaszcza tych z podstawki), co tam jest cukierkowego?the MackaN pisze: ↑środa 26 lut 2025, 10:13 Talizman czwarta edycja odstraszał mnie (...) cukierkową grafiką
- husar
-
Re: Ponarzekajmy na Talisman 5ed
Owszem, nie tylko, ale karty mieszczą się w koszulkach na płask (w przeciwieństwie do kart w innych grach), tylko ich ogólna grubość jest za duża i nie mieszczą się wszystkie w płytkiej kieszeni.