Tak w jak ubiegłym roku postanowiłem zrobić zestawienie najlepszych gier w które przyszło mi do tej pory grać inspirowany podobną serią w Dice Tower Tu macie najlepszą pięćdziesiątkę, bawcie się dobrze i bierzcie udział w konkursie
Tak w jak ubiegłym roku postanowiłem zrobić zestawienie najlepszych gier w które przyszło mi do tej pory grać inspirowany podobną serią w Dice Tower :) Tu macie najlepszą pięćdziesiątkę, bawcie się dobrze i bierzcie udział w konkursie :)
Drugi odcinek Najlepszej 50 Gier według Game Troll TV Dzięki wszystkim za komentarze, miłe słowa po pierwszym odcinku, widać, że inicjatywa przypadła Wam drugi raz z rzędu do gustu Zapraszam na odcinek!
Drugi odcinek Najlepszej 50 Gier według Game Troll TV :) Dzięki wszystkim za komentarze, miłe słowa po pierwszym odcinku, widać, że inicjatywa przypadła Wam drugi raz z rzędu do gustu :) Zapraszam na odcinek!
Mafia City (ABSOLUTNIE NIE CHODZI O ZNANĄ GRĘ MAFIA) przywiozłem w tym roku z Essen. Nic nie wiedziałem o tym tytule, można by powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia, bo w grę przed nabyciem nie grałem, ale klimat, mafia i Czesi zrobili swoje
Mafia City (ABSOLUTNIE NIE CHODZI O ZNANĄ GRĘ MAFIA) przywiozłem w tym roku z Essen. Nic nie wiedziałem o tym tytule, można by powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia, bo w grę przed nabyciem nie grałem, ale klimat, mafia i Czesi zrobili swoje :)
Trzeci już odcinek Najlepszej 50 Gier GTV!:) Czas szybko mija, za dwie niedziele rozstrzygnięcie konkursu, święta będą już niedaleko, nowy rok też, a z nim cała masa nowych gier No nic na sentymenty mi się zebrało, oglądajcie
Trzeci już odcinek Najlepszej 50 Gier GTV!:) Czas szybko mija, za dwie niedziele rozstrzygnięcie konkursu, święta będą już niedaleko, nowy rok też, a z nim cała masa nowych gier :) No nic na sentymenty mi się zebrało, oglądajcie :)
Euro się skończyło i wbrew powszechnym opiniom, mi gra naszych się podobała:) Ale my tu o grze mamy mówić, tak więc przed Wami jedna (i chyba jedyna) z upamiętniających to wydarzenie prosta gra planszowa, do której obejrzenia BAARDZO zachęcam
Euro się skończyło i wbrew powszechnym opiniom, mi gra naszych się podobała:) Ale my tu o grze mamy mówić, tak więc przed Wami jedna (i chyba jedyna) z upamiętniających to wydarzenie prosta gra planszowa, do której obejrzenia BAARDZO zachęcam :)
Przed ostatnia dziesiątka najlepszych gier planszowych według Game Troll TV, mam nadzieje, że będzie się podobać tak jak ostatnie W najbliższym tygodniu zobaczycie to o co prosiliście, czyli jaką grę komu na święta kupić
Przed ostatnia dziesiątka najlepszych gier planszowych według Game Troll TV, mam nadzieje, że będzie się podobać tak jak ostatnie :) W najbliższym tygodniu zobaczycie to o co prosiliście, czyli jaką grę komu na święta kupić :)
Bardzo często pytacie mnie, a im bliżej Świąt tym pytacie częściej co można nabyć Waszym bliskim / znajomym / komukolwiek na prezent Na pytania staram się odpowiadać wszystkie, ale i tak to moja zbiorcza odpowiedź
Bardzo często pytacie mnie, a im bliżej Świąt tym pytacie częściej co można nabyć Waszym bliskim / znajomym / komukolwiek na prezent :) Na pytania staram się odpowiadać wszystkie, ale i tak to moja zbiorcza odpowiedź :)
Odcinek spóźniony za co niezmiernie przepraszam, ale proza życia, czyli obowiązki w pracy ściągnęły mnie dość mocno. Wreszcie jest, ostatni odcinek Najlepszej 50 Gier, a w nim 10 najlepszych gier, losowanie nagród i zapowiedź, Waszej Najlepszej 50 Oj dzieje się
Odcinek spóźniony za co niezmiernie przepraszam, ale proza życia, czyli obowiązki w pracy ściągnęły mnie dość mocno. Wreszcie jest, ostatni odcinek Najlepszej 50 Gier, a w nim 10 najlepszych gier, losowanie nagród i zapowiedź, Waszej Najlepszej 50 :) Oj dzieje się :)
Przedświąteczna recenzja goszczącego od pewnego czasu na stołach wielu polskich graczy i nie tylko tytułu od wydawnictwa Portal. Cała masa dobrej zabawy dla 1 do 4 osób, masa kombinowania i całkiem dobre wydanie, czego chcieć więcej?
Przedświąteczna recenzja goszczącego od pewnego czasu na stołach wielu polskich graczy i nie tylko tytułu od wydawnictwa Portal. Cała masa dobrej zabawy dla 1 do 4 osób, masa kombinowania i całkiem dobre wydanie, czego chcieć więcej? :)
Dwóch wchodzi i zazwyczaj jeden wychodzi, to powinno być hasłem reklamującym Władcę Areny. Bardzo ciekawą grę dla dwóch osób, gdzie zabawa zaczyna się już na etapie tworzenia postaci rodem z gier RPG. Zobaczcie bo warto
Dwóch wchodzi i zazwyczaj jeden wychodzi, to powinno być hasłem reklamującym Władcę Areny. Bardzo ciekawą grę dla dwóch osób, gdzie zabawa zaczyna się już na etapie tworzenia postaci rodem z gier RPG. Zobaczcie bo warto :)
Skutek zawartej na targach w Essen polsko - czeskiej przyjaźni, jaką było z mojej strony zakupienie gry Czech Pub!:) Gra która kładzie nacisk na niczym nieskrępowaną zabawę, czy są jakiś koszty takiego podejścia? Zobaczcie sami
Skutek zawartej na targach w Essen polsko - czeskiej przyjaźni, jaką było z mojej strony zakupienie gry Czech Pub!:) Gra która kładzie nacisk na niczym nieskrępowaną zabawę, czy są jakiś koszty takiego podejścia? Zobaczcie sami :)
Wreszcie, kolejny będący początkiem różnorodności kanału i znakiem przemian w 2013 r. odcinek o malowaniu figurek Na początku pokaże Wam od czego zacząć, czyli farbki, pędzelki i inne bajery Zapraszam do oglądania i komentowania
Wreszcie, kolejny będący początkiem różnorodności kanału i znakiem przemian w 2013 r. odcinek o malowaniu figurek :) Na początku pokaże Wam od czego zacząć, czyli farbki, pędzelki i inne bajery :) Zapraszam do oglądania i komentowania :)
Kolejna gra z piłką nożna jako tematem przewodnim na Kanale Game Troll TV! Tym razem wcielimy się w kapitana drużyny, kierującym grą zespołu. Prosta mechanika, ale cała masa kombinowania w ograniczonym czasie.
Kolejna gra z piłką nożna jako tematem przewodnim na Kanale Game Troll TV! Tym razem wcielimy się w kapitana drużyny, kierującym grą zespołu. Prosta mechanika, ale cała masa kombinowania w ograniczonym czasie.
Pierwszy z pięcioodcinkowej serii filmik obrazujący Wasze najlepsze gry!:) W ubiegłorocznym głosowaniu wygrała Agricola i wtedy jej pozycja wydawała się niezagrożona, czy będzie tak i w tym roku? Zobaczymy za miesiąc Na wszystkich, którzy wzięli udział w głosowaniu czeka możliwa do wylosowania nagroda - Robinson Crusoe, ale to dopiero w ostatnim odcinku, podobnie jak nagrody specjalne
Pierwszy z pięcioodcinkowej serii filmik obrazujący Wasze najlepsze gry!:) W ubiegłorocznym głosowaniu wygrała Agricola i wtedy jej pozycja wydawała się niezagrożona, czy będzie tak i w tym roku? Zobaczymy za miesiąc :) Na wszystkich, którzy wzięli udział w głosowaniu czeka możliwa do wylosowania nagroda - Robinson Crusoe, ale to dopiero w ostatnim odcinku, podobnie jak nagrody specjalne ;)
Drugi odcinek popularnej i lubianej serii Najlepszej 50 Gier Planszowych Graczy przygotowanej w oparciu o Wasze głosy, a było ich sporo ;) Udanego seansu :)
Jakiekolwiek gry z uniwersum Star Warsa, podobnie jak filmy cieszą się ogromna popularnością i uwielbieniem tłumów na całym świecie. Nie inaczej było pewnie też w tym przypadku kiedy spore grono fanów nie mogło się już doczekać na figurkowego Star Warsa. Czy to rzeczywiście taka dobra gra, czy tylko temat jest interesujący? Zobaczcie sami:)
Jakiekolwiek gry z uniwersum Star Warsa, podobnie jak filmy cieszą się ogromna popularnością i uwielbieniem tłumów na całym świecie. Nie inaczej było pewnie też w tym przypadku kiedy spore grono fanów nie mogło się już doczekać na figurkowego Star Warsa. Czy to rzeczywiście taka dobra gra, czy tylko temat jest interesujący? Zobaczcie sami:)
Pomysł przypadł Wam do gustu tak więc stanie się już integralną częścią kanału. Każdego pierwszego nowego miesiąca możecie oczekiwać zapowiedzi wydarzeń/recenzji na cały miesiąc, aż mnie korci napisać co będzie w marcu,ale po kolei
Pomysł przypadł Wam do gustu tak więc stanie się już integralną częścią kanału. Każdego pierwszego nowego miesiąca możecie oczekiwać zapowiedzi wydarzeń/recenzji na cały miesiąc, aż mnie korci napisać co będzie w marcu,ale po kolei ;)
Po dwóch tygodniach jesteśmy w środku stawki Najlepszej 50 Gier Graczy! Szybko czas mija, przewijają się kolejne tytuły. Mam nadzieje, że ta dziesiątka spodoba się Wam jak poprzednie:) Zachęcam do "kciukowania" i komentowania:)
Po dwóch tygodniach jesteśmy w środku stawki Najlepszej 50 Gier Graczy! Szybko czas mija, przewijają się kolejne tytuły. Mam nadzieje, że ta dziesiątka spodoba się Wam jak poprzednie:) Zachęcam do "kciukowania" i komentowania:)
Ostatnia, trzecia już część serii Battlestar Galactica przygotowana przez fana tej gry za co mu bardzo dziękuję Exodus bo o nim mowa, uznawany jest już za immanentną część gry i wielu nie wyobraża sobie partii bez niego, zobaczcie czemu
Ostatnia, trzecia już część serii Battlestar Galactica przygotowana przez fana tej gry za co mu bardzo dziękuję :) Exodus bo o nim mowa, uznawany jest już za immanentną część gry i wielu nie wyobraża sobie partii bez niego, zobaczcie czemu :)
Przedostatni odcinek najlepszej 50 Graczy edycji z 2013 r. Jak da się łatwo zauważyć, gusta dość mocno się pozmieniały, ale o różnorodność właśnie chodzi Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału
Przedostatni odcinek najlepszej 50 Graczy edycji z 2013 r. Jak da się łatwo zauważyć, gusta dość mocno się pozmieniały, ale o różnorodność właśnie chodzi :) Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału :)
Gra, która swoją premierę miała już jakiś czas temu, ale serca graczy zdobyła szybko Pret a Porter wywołał też nie mały szok, kiedy wydawnictwo PORTAL, które wszyscy znamy i cenimy za serie gier w świecie Neuroshimy, wydało grę o modzie tak czy inaczej, jest to godny polecenia tytuł, do którego recenzji obejrzenia niniejszym zachęcam
Gra, która swoją premierę miała już jakiś czas temu, ale serca graczy zdobyła szybko :) Pret a Porter wywołał też nie mały szok, kiedy wydawnictwo PORTAL, które wszyscy znamy i cenimy za serie gier w świecie Neuroshimy, wydało grę o modzie :) tak czy inaczej, jest to godny polecenia tytuł, do którego recenzji obejrzenia niniejszym zachęcam :)
Drugi odcinek kursu malowania figurek, przygotowanego przez Game Troll TV. Tym razem zajmujemy się malowaniem motocyklisty Space Marine, figurka prosta, ale dająca okazje do pokazania kilku technik
Drugi odcinek kursu malowania figurek, przygotowanego przez Game Troll TV. Tym razem zajmujemy się malowaniem motocyklisty Space Marine, figurka prosta, ale dająca okazje do pokazania kilku technik :)