mastered powodzenia rada na początek to bardzo dobrze zaprojektować cały układ klas i przebieg gry bez tego zginiesz marnie
Maslo Ja sie dzwiekiem nie zajmowalem tzn. przez chwile ale ktos tam zaproponowal taki kawalek nawet nie wiem z czego to jest ale w nastepnej wersji napewno sie ten kawalek zmieni jesli jest prawami autorskimi obwarowany:)
Pozdrawiam.
Witam
mastered powodzenia rada na początek to bardzo dobrze zaprojektować cały układ klas i przebieg gry bez tego zginiesz marnie :)
Maslo Ja sie dzwiekiem nie zajmowalem tzn. przez chwile ale ktos tam zaproponowal taki kawalek nawet nie wiem z czego to jest ale w nastepnej wersji napewno sie ten kawalek zmieni jesli jest prawami autorskimi obwarowany:)
Polska pozdrawia USA i wita na forum Ściągnij, odpal i to wszystko
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
Niestety Monte chyba znowu "--CENZURA-- blada" a już myślałem że dojedziemy jakoś do końca . Teraz zdaje sobie sprawę że do napisania MiM trzeba na prawdę dużo zapału i chyba patrząc na historie wszystkich projektów - nie myśle by sie komus to udało. A może..... oj chciałbym się mylić uwierzcie... :doubt:
Niestety Monte chyba znowu "--CENZURA-- blada" a już myślałem że dojedziemy jakoś do końca :). Teraz zdaje sobie sprawę że do napisania MiM trzeba na prawdę dużo zapału i chyba patrząc na historie wszystkich projektów - nie myśle by sie komus to udało. A może..... oj chciałbym się mylić uwierzcie... :doubt:
Hej, wszystkim po tak długim czasie nie pamiętam hasła do starego konta więc mam nowy nick.
Co do wszystkich projektów MiM na PC jeżeli był by ktoś zainteresowany stworzeniem zespołu (min. 5 osób) to jestem w stanie udostępnić kod źródłowy mojego projektu prowadzenie/uczestnictwo w dalszym rozwijaniu Gry. Koda jaki na tamten czas został napisany zawiera już masę gotowych mechanizmów np. (walki itp.) brakuje zdefiniowania wszystkich obiektów dla odpowiednich kart i będzie można grać. Co do gry z komputerem tutaj nie liczył bym na takie rozwiązania programowanie AI raczej nie wchodzi w grę ze względu na poziom skomplikowania algorytmów. Raz na jakiś czas zaglądam na forum jak był by ktoś chętny to wiadomo gdzie mnie szukać.
PS. Admin czy da się jakoś tamte konto reaktywować ?? (reset hasła ??)
Hej, wszystkim po tak długim czasie :) nie pamiętam hasła do starego konta więc mam nowy nick.
Co do wszystkich projektów MiM na PC jeżeli był by ktoś zainteresowany stworzeniem zespołu (min. 5 osób) to jestem w stanie udostępnić kod źródłowy mojego projektu prowadzenie/uczestnictwo w dalszym rozwijaniu Gry. Koda jaki na tamten czas został napisany zawiera już masę gotowych mechanizmów np. (walki itp.) brakuje zdefiniowania wszystkich obiektów dla odpowiednich kart i będzie można grać. Co do gry z komputerem tutaj nie liczył bym na takie rozwiązania programowanie AI raczej nie wchodzi w grę ze względu na poziom skomplikowania algorytmów. Raz na jakiś czas zaglądam na forum jak był by ktoś chętny to wiadomo gdzie mnie szukać.
PS. Admin czy da się jakoś tamte konto reaktywować ?? (reset hasła ??)