TOP-10 - plebiscyt na najpotężniejszego poszukiwacza
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
- Gralo
-
-
- Gralo
-
Wow, nie wiem co powiedzieć, pozdrawiam wszystkich bliskich, rodzinę i fanów i w ogóle 
A wracając do tematu - to się nazywa pech, okrutny pech. Mimo wszystko jest to postać z zupełnie innej bajki i bardzo "wypacza" rozgrywki, jeśli jest używana w grze. My przeważnie karty Jasnowidza nie używaliśmy losując postać, tak co by potem uniknąć zrzucania winy "a Ty to miałeś Jasnowidza, inaczej bym Cię zjadł..." i tak dalej
A wracając do tematu - to się nazywa pech, okrutny pech. Mimo wszystko jest to postać z zupełnie innej bajki i bardzo "wypacza" rozgrywki, jeśli jest używana w grze. My przeważnie karty Jasnowidza nie używaliśmy losując postać, tak co by potem uniknąć zrzucania winy "a Ty to miałeś Jasnowidza, inaczej bym Cię zjadł..." i tak dalej
-
-
Mam póki co tylko grę podstawową, więc mogę wypowiadać się tylko o postaciach tam dostępnych. Chciałbym się podzielić moim niesmakiem na temat przekoksowanego zabójcy. Podobno wielu go nie docenia, ale wczoraj całe moje towarzystwo zostało przez niego dosłownie zmiecione. Nie wiem jak było w poprzednich edycjach, ale w najnowszej zabójca może sztyletować dosłownie wszystkich, poza poszukiwaczem, który go zaatakuje. Spowodowało to, że zabójca sztyletował wszystkie potwory i poszukiwaczy jak leci, szybko się napakował, potem zasztyletował strażnika, wilkołaka i był już przy koronie. Byliśmy dosłownie bezradni. Niezbyt przyjemne emocje taka partia wywołuje.
- Mały Nemo
-