Nie mogliby tego zrobić i przenieść ponieważ te pomysły nie będą spełniały normy jaką należy się kierować pisząc erratę :> Nie ma od tego wyjątków od kąt powstał regulaminJedyne co mógłbym zasugerować to (i tutaj apel do modów ) to gruntowne przejżenie tematów w MiM1.5 bo być może część z nich mogłaby stanowić już bazę do errat i należałoby je tam przenieść. Tak samo w dziale Kwestia Zasad, również jest tam sporo tematów zahaczających o erraty.
Mianem wstępu
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
• Wyspa - Posty: 1484
- Kontakt:
ja uważam że zrobił się niepotrzbny burdel, który zapoczątkował Nemomon ze swoimi zapędami reformatorskimi, a ja w tym całym zamieszaniu nie będę brac udziału. A jak będę miał jakies wątpliwości co do jakiejś karty to założę temat w którym o to zapytam w dziale "Kwestia Zasad" i tyle.
FILMOŻERCY- wydania Blu-ray & DVD - promocje/dyskusje/recenzje
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
W najbliższym czasie z pomocą Huntera postaram sie to jakoś uporządkować ale zgadam sie z Giefergiem takie podfora to niepotrzebne zamieszanie
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- MistrzDzwonow
-
- Kontakt:
O podforach nie było mowy, raczej o porządku. Ale faktycznie sprzątanie tutaj raczej łatwe nie będzie (sporo śmiecia). A jeszcze o erracie 2 słowa. Wg. mnie powinna ona pozostać w takim stanie jakim została założona. Ja sam chyba już widziałem 3 zapytania o walkę ze strażnikiem w Mieście czy z grupką Zombich. Powtarzanie tych odpowiedzi w kółko to bezsens, gdy raz się ustali odpowiedź wrzucić ją od razu do erraty a temat zamknąć lub do jakiegoś archiwum (albo nic z nim nie robić ). Pytanie czy Valdiemu i SeSimowi sił starczy na pilnowanie porządku, do tej pory forum rosło samopas , Zwłaszcza że sporo użytkowników (pozdro Gieferg) raczej tego porządku przestrzegać nie będzie :???:
Psychopata niszczący oczy żeby stworzyć coś kompletnie nieprzydatnego to ja
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- gural
-
-