Czasopismo Magia i Miecz
- Michał
-
Czasopismo Magia i Miecz
Mam pytanie na stronie www.magiaimiecz.eu zlalazłem informację że do czasopism:
4(28)/96
9(33)/96
były dodane karty do doom troopera czy wiecie może które to karty? i czy wiecie czy jeszcze jakieś inne karty były dodane go tych czasopism?
4(28)/96
9(33)/96
były dodane karty do doom troopera czy wiecie może które to karty? i czy wiecie czy jeszcze jakieś inne karty były dodane go tych czasopism?
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24328
Strażnik Gargoyla był dodawany oraz Michaelis Apostata i/lub Wodna Bestia jeżeli się nie mylę, chociaż możliwe, że były to karty losowe. Mam jeszcze Lunę, Raghatola, Uduszenie oraz Nicholai.
Wiem jeszcze o istnieniu Przywódcy Nefarytów, acz tej karty nie posiadam.
Inne Karty były także dodawane, przykładowo ja mam kartę z KULT - Okaleczenie. W tym przypadku tych kart promo było w sumie chyba 6 sztuk, pamiętam, że jeszcze była Dziura w Niebie, resztę kart musiałbym znaleźć tego właśnie numera MIMa, bo tam były skany tychże kart.
Generalnie karty promo Doom Troopera miały ikonkę Mortificatora (który rzecz jasna nigdy po polsku nie został wydany), a z kolei karty KULTa miały takie ładne
czerwone logo KULT na kartach.
Dodatkowo, MIM prowadziło jedną akcję promocyjną dotyczącą DT. Mianowicie, jeżeli wysłałeś im ileś pustych opakowań po boosterkach do DT, to otrzymywałeś 1 z dwóch kart promo. Jedną z nich było "Idealne trafienie", a drugą "Oczarowanie".
Wiem jeszcze o istnieniu Przywódcy Nefarytów, acz tej karty nie posiadam.
Inne Karty były także dodawane, przykładowo ja mam kartę z KULT - Okaleczenie. W tym przypadku tych kart promo było w sumie chyba 6 sztuk, pamiętam, że jeszcze była Dziura w Niebie, resztę kart musiałbym znaleźć tego właśnie numera MIMa, bo tam były skany tychże kart.
Generalnie karty promo Doom Troopera miały ikonkę Mortificatora (który rzecz jasna nigdy po polsku nie został wydany), a z kolei karty KULTa miały takie ładne
Dodatkowo, MIM prowadziło jedną akcję promocyjną dotyczącą DT. Mianowicie, jeżeli wysłałeś im ileś pustych opakowań po boosterkach do DT, to otrzymywałeś 1 z dwóch kart promo. Jedną z nich było "Idealne trafienie", a drugą "Oczarowanie".
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
- Mały Nemo
-
Generalnie były 2+1 wersje Golgothy - ta z dodatku Golgotha - Pani Mrocznej Harmonii, oraz z Mortificatora i jeszcze trzecia jej wersja - niemal idealna kopia tej z Mortificatora (swoją drogą niemal nieśmiertelna ona była...).
Generalnie promo kart do DT było sporo (Primal Bitch przykładowo bardzo fajna
), aczkolwiek w całej mojej karierze nigdy nie trafiłem na ślad, iż zostały one również i u nas wydane. Dlatego też o nich nie wspominałem, podałem jedynie te, które wiem że wyszły (bo je sam posiadam albo widziałem ich polskie wersje).
Generalnie promo kart do DT było sporo (Primal Bitch przykładowo bardzo fajna
Ostatnio zmieniony poniedziałek 20 cze 2011, 17:15 przez Mały Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mały Nemo
-
<table align="center" border="1" width="60%" cellpadding="3" cellspacing="3">
<tr>
<td align="center">Oryginalna Golgotha<br>z dodatku Golgotha</b><br>
</td>
<td align="center">Oryginalna Golgotha<br>z dodatku Mortificator</b><br>
</td>
<td align="center">Promo Golgotha<br>z (nieistniejącego już
)<br>magazynu InQuest</b><br>
</td>
</tr>
</table><br><br>
<tr>
<td align="center">Oryginalna Golgotha<br>z dodatku Golgotha</b><br>

<td align="center">Oryginalna Golgotha<br>z dodatku Mortificator</b><br>

<td align="center">Promo Golgotha<br>z (nieistniejącego już

</tr>
</table><br><br>