Kolejna armia nieznanego mi na razie autora. Tym razem motywem przewodnim jest legendarny gang motocyklowy Hells Angels.
Dodatek w formacie .jpg do pobrania poniżej. Bardzo interesujący pomysł, moim zdaniem pasujący do klimatu Neuroshimy, armia bardzo mobilna i przynajmniej teoretycznie, wygląda na zbalansowaną, choć bez żadnych wodotrysków. Niestety, wykonanie pozostawia nieco do życzenia.
Instrukcja:
Żetony:
Rewersy:
EDIT:
Czy ktoś grał może niniejszą armią? Wydrukowałem ją sobie, jednak nie mam pojęcia jak działa żeton TARAN, co prawda wspomniany w instrukcji, jednak nie opisano jego działania.
Kolejna armia nieznanego mi na razie autora. Tym razem motywem przewodnim jest legendarny gang motocyklowy Hells Angels. Dodatek w formacie .jpg do pobrania poniżej. Bardzo interesujący pomysł, moim zdaniem pasujący do klimatu Neuroshimy, armia bardzo mobilna i przynajmniej teoretycznie, wygląda na zbalansowaną, choć bez żadnych wodotrysków. Niestety, wykonanie pozostawia nieco do życzenia.
Czy ktoś grał może niniejszą armią? Wydrukowałem ją sobie, jednak nie mam pojęcia jak działa żeton TARAN, co prawda wspomniany w instrukcji, jednak nie opisano jego działania.