Ropucha

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
Awatar użytkownika
Budowniczy Mostów
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Bezdroża
Bezkresne Morze
Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
Legendarne Przedmioty
Ląd Na Horyzoncie!
Most
Obiekty i Misje
Szalony Tytan
Posty: 4096
Rejestracja: poniedziałek 05 wrz 2016, 21:50
Płeć:

Re: Ropucha

Post autor: Budowniczy Mostów »

jango7pl pisze: wtorek 02 lip 2024, 09:02 Czy po odmienieniu się z ropuchy w pierwotną postać, poszukiwacz automatycznie odzyskuje pozostawione (z powodu przemiany) przedmioty
nie
jango7pl pisze: wtorek 02 lip 2024, 09:02 musi najpierw wkroczyć na ten obszar by móc je odzyskać?
tak


Awatar użytkownika
Valdi
#Administrator: Valdi
#Administrator: Valdi
#Administrator: Valdi
Właściciel portalu magiaimiecz.eu
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Handel
Księżycowy Kamień
ZP i LK
Posty: 12936
Rejestracja: poniedziałek 02 maja 2005, 13:07
Lokalizacja: Trojmiasto
Płeć:
Kontakt:

Re: Ropucha

Post autor: Valdi »

Musisz tam wrócić.


Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Awatar użytkownika
DzieX
Gladiator
Gladiator
Gladiator
Posty: 555
Rejestracja: niedziela 19 lut 2023, 20:04
Lokalizacja: Nadarzyn
Płeć:
Wiek: 38
Kontakt:

Re: Ropucha

Post autor: DzieX »

Inny gracz może przejąć fanty. Ty, żeby odzyskać musisz tracić na obszar gdzie leżą


Awatar użytkownika
Rogo
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 6262
Rejestracja: niedziela 20 kwie 2008, 11:42
Lokalizacja: Krzyków
Płeć:
Wiek: 37

Re: Ropucha

Post autor: Rogo »

@jango7pl w edycji 4 rozszerzonej Przedmioty, Przyjaciół i złoto odkładasz w momencie przemiany na obszar, na którym ta nastąpiła. Leżą tam, dopóki ktoś tam nie trafi i ich nie podniesie (ów Poszukiwacz po przywróceniu do normalnej postaci lub inny, który mu się wtrynił).
Oczywiście jeśli poza dobytkiem leżą tam karty Wrogów lub Nieznajomych, to trzeba je najpierw rozpatrzyć, gdyż mają niższy numer spotkania.


Ja nawet nie mam Talismana.
Awatar użytkownika
Maletz
Astropata
Astropata
Astropata
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 918
Rejestracja: sobota 01 lip 2017, 13:16
Płeć:

Re: Ropucha

Post autor: Maletz »

@jango7pl odkładasz dobytek na obszar, gdzie nastąpiła przemiana, a po tym, jak ropucha z Ciebie zejdzie, musisz tam wrócić, aby go odzyskać. I tak - jeśli inny Poszukiwacz trafi na ten obszar przed Tobą, może przejąć cały loot.


Awatar użytkownika
JollyRoger
Necromancer
Necromancer
Necromancer
Uczestnik Zjazdów
Posty: 419
Rejestracja: środa 01 maja 2019, 20:45
Płeć:

Re: Ropucha

Post autor: JollyRoger »

Maletz pisze: wtorek 02 lip 2024, 19:53 @jango7pl odkładasz dobytek na obszar, gdzie nastąpiła przemiana, a po tym, jak ropucha z Ciebie zejdzie, musisz tam wrócić, aby go odzyskać. I tak - jeśli inny Poszukiwacz trafi na ten obszar przed Tobą, może przejąć cały loot.
i tym samym masz powód do zemsty na tym innym Poszukiwaczu XD


"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
Awatar użytkownika
DzieX
Gladiator
Gladiator
Gladiator
Posty: 555
Rejestracja: niedziela 19 lut 2023, 20:04
Lokalizacja: Nadarzyn
Płeć:
Wiek: 38
Kontakt:

Re: Ropucha

Post autor: DzieX »

Hmm, czekamy kto jeszcze napisze to samo kolejny raz.


Awatar użytkownika
abubu
#Administrator: abubu
#Administrator: abubu
#Administrator: abubu
Posty: 5858
Rejestracja: wtorek 26 cze 2012, 22:06

Re: Ropucha

Post autor: abubu »

"to samo kolejny raz"


Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Awatar użytkownika
Maletz
Astropata
Astropata
Astropata
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 918
Rejestracja: sobota 01 lip 2017, 13:16
Płeć:

Re: Ropucha

Post autor: Maletz »

ej, bo mi się wczoraj to pytanie wyświetliło, jako ostatni wątek, a teraz widzę, że jakaś drama faktycznie :D


Awatar użytkownika
abubu
#Administrator: abubu
#Administrator: abubu
#Administrator: abubu
Posty: 5858
Rejestracja: wtorek 26 cze 2012, 22:06

Re: Ropucha

Post autor: abubu »

Może dlatego, że pytanie było jako ostatni wpis na danej stronie ... a odpowiedzi (kolejne, i kolejne, i kolejne) na następnej ;)


Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Awatar użytkownika
JollyRoger
Necromancer
Necromancer
Necromancer
Uczestnik Zjazdów
Posty: 419
Rejestracja: środa 01 maja 2019, 20:45
Płeć:

Re: Ropucha

Post autor: JollyRoger »

DzieX pisze: wtorek 02 lip 2024, 22:34 Hmm, czekamy kto jeszcze napisze to samo kolejny raz.

każdy chce się wypowiedzieć ale o zemście to chyba nie było wczesnej pisane ?


"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
Awatar użytkownika
Rogo
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
#Moderator: Rogo
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Posty: 6262
Rejestracja: niedziela 20 kwie 2008, 11:42
Lokalizacja: Krzyków
Płeć:
Wiek: 37

Re: Ropucha

Post autor: Rogo »

Wielkie mi halo, kilka osób nie przewróciło strony. W "Nic śmiesznego" z nie-przewrócenia strony wyszła (nie-) śmieszniejsza sytuacja ;)

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:


Ja nawet nie mam Talismana.
ODPOWIEDZ