Towarzysze, koledzy z forum, mój znajomy prowadzi sklep z planszówkami i organizuje tam różne turnieje (głównie latanie jakimiś statkami z gwiezdnych wojen ;P) Namówiłem go na zrobienie wydarzenia, które poświęci się talismanowi.
Chce ów mój kolega zrobić turniej, za drobne wpisowe i do wygrania będzie jakiś dodatek do gry Talisman Magia i Miecz bądź bon do wykorzystania u niego w sklepie.
Ale tutaj pytanie do Was nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem, jak można by było urozmaicić takie wydarzenie, co zrobić? jak to ugryźć? co byście chcieli aby było na takim wydarzeniu?
Będę wdzięczny za pomoc i zapraszam Łodzian jak również spoza miasta Talismanowiczów
Pozdrawiam,
STOKCZAN
Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego??
Witam,
Towarzysze, koledzy z forum, mój znajomy prowadzi sklep z planszówkami i organizuje tam różne turnieje (głównie latanie jakimiś statkami z gwiezdnych wojen ;P) Namówiłem go na zrobienie wydarzenia, które poświęci się talismanowi. Chce ów mój kolega zrobić turniej, za drobne wpisowe i do wygrania będzie jakiś dodatek do gry Talisman Magia i Miecz bądź bon do wykorzystania u niego w sklepie. Ale tutaj pytanie do Was nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem, jak można by było urozmaicić takie wydarzenie, co zrobić? jak to ugryźć? co byście chcieli aby było na takim wydarzeniu?
Będę wdzięczny za pomoc i zapraszam Łodzian jak również spoza miasta Talismanowiczów :)
Szczerze, może mało jak na takie wydarzenie ale będą 3 sztuki:)
Nie wiadomo ile osób byłoby chętnych więc w razie zainteresowania myślę że można będzie zalatwić więcej.
Jakie zasady stosujecie jak to wyglada w przypadku MiM'a??
Żołnierze żyją i zastanawiają się dlaczego??
Szczerze, może mało jak na takie wydarzenie ale będą 3 sztuki:) Nie wiadomo ile osób byłoby chętnych więc w razie zainteresowania myślę że można będzie zalatwić więcej. Jakie zasady stosujecie jak to wyglada w przypadku MiM'a??
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.