Mam poważny problem z rewersami do tego dodatku, chciałem go wydrukować z magiaimiecz.eu, ale niestety tam nie mam rewersów. Sam nie wiem jak się zabrać do tego, żeby dorobić takie rewersy.Spróbowałem więc w druknąć coś z tego tematu
ale pliki są w jpg i za "boże widzisz i nie grzmisz" nie udało mi się poprawnego rozmiaru wydrukować, a kombinowałem długo, żeby się udało i --CENZURA-- nie udało
Czy ktoś posiada zrobione te rewersy i mógłby podesłać. Mamy grać w czwartek i chciałbym, żeby "Mistrzowie" znalazły się w grze. Jakby ktoś miał to można by na stronie uaktualnić
Pomocy!
Witam
Mam poważny problem z rewersami do tego dodatku, chciałem go wydrukować z magiaimiecz.eu, ale niestety tam nie mam rewersów. Sam nie wiem jak się zabrać do tego, żeby dorobić takie rewersy.Spróbowałem więc w druknąć coś z tego tematu
ale pliki są w jpg i za "boże widzisz i nie grzmisz" nie udało mi się poprawnego rozmiaru wydrukować, a kombinowałem długo, żeby się udało i --CENZURA-- nie udało :/
Czy ktoś posiada zrobione te rewersy i mógłby podesłać. Mamy grać w czwartek i chciałbym, żeby "Mistrzowie" znalazły się w grze. Jakby ktoś miał to można by na stronie uaktualnić :)