Talisman v4.5 - oferty przedsprzedarzy
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13282
Przedsprzedaż według Galakty na początku zeszłego tygodnia czyli ma opóźnienie.Kufir pisze:kiedy przed sprzedaż ??? Kiedy można będzie kupić dodatek w wersji PL ? wiadomo już coś ?
Kupić będzie można "w okolicach 6 grudnia" - ale zapewne tez może być opóźnienie.
Dodatek w wersji pl wydany oficjalnie, nie będzie szybko, dopiero jak będzie edycja międzynarodowa tego dodatku czyli kawał czasu, ale kto wie ja już pracuje nad szablonem
To chyba tyle z wieści.
NOWOŚĆ PRE-Order
"zostanie uruchomiona najpóźniej w środę"
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- 7Tristan
-
Przedsprzedaż ma być według G.W. uruchomiona najpóźniej do środy.
Źródło:
http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.p ... 7cb9#14956
Źródło:
http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.p ... 7cb9#14956
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Fobie
• The Wildlands PL - Posty: 459
http://www.rebel.pl/product.php/1,371/1 ... iecz-.html <- juz jest w sprzedaży MiM !!!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13282
Rebel pisze:Każdy, kto zamówi grę przed premierą, czyli do 16 grudnia, otrzyma grę nie tylko w niższej cenie, ale również 2 dodatkowe karty gratis!
I jak tu kupować u wydawcy :doubt: ...Galakta pisze:Promocyjna przedsprzedaż będzie trwała do 01.12.2008r. Każdy kto kupi grę w przedprzedaży otrzyma dwie dodatkowe karty, które nie będą dostępne w pudełku.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Nobius
-
W przypadku Rebel może być problem ze słowem "KAŻDY" które sugeruje że nie ma pośpiechu ze składaniem zamówienia, byle by zdążyć do 16 grudnia.
Zadałem przez GG pytanie jak to jest
Odpowiedź nie jest niestety jednoznaczna:
"O ile nam wiadomo liczba nie jest ograniczona"
"ale możliwe, że się mylę, że wydawca przewidział np. 100 egzemplarzy + 10 rezerwy, a zamowien bedzie 200..."
"nie zdziwiłoby mnie to, bo już teraz mamy 10 zamowien na to, choc gre wstawilismy chyba niecala godzine temu."
Hmm, wszystko może się zdarzyć
A promocyjne karty są do wglądu na forum wydawcy.
Pozdr
N
Zadałem przez GG pytanie jak to jest
Odpowiedź nie jest niestety jednoznaczna:
"O ile nam wiadomo liczba nie jest ograniczona"
"ale możliwe, że się mylę, że wydawca przewidział np. 100 egzemplarzy + 10 rezerwy, a zamowien bedzie 200..."
"nie zdziwiłoby mnie to, bo już teraz mamy 10 zamowien na to, choc gre wstawilismy chyba niecala godzine temu."
Hmm, wszystko może się zdarzyć
A promocyjne karty są do wglądu na forum wydawcy.
Pozdr
N
-
-
Witam!
Pytania o polską wersję padają co chwilę więc zakładam nowy wątek. Już jest polska wersja najlepszej gry na świecie. Magia i Miecz doczekała się swojej nowej odsłony na miarę XXI wieku.
Można zobaczyć ją klikając na link poniżej. Mam już angielską wersję, no cóż tę chyba też kupię:) wiem, że wyjdzie dodatek z plastykowymi postaciami .
Cieszcie oczka , w przedsprzedaży gra o 20 zł taniej i z dwoma kartami promocyjnymi
wejdź tutaj
Zapraszam
Łukasz Pach
www.bard.pl
lukpach@bard.pl
Pytania o polską wersję padają co chwilę więc zakładam nowy wątek. Już jest polska wersja najlepszej gry na świecie. Magia i Miecz doczekała się swojej nowej odsłony na miarę XXI wieku.
Można zobaczyć ją klikając na link poniżej. Mam już angielską wersję, no cóż tę chyba też kupię:) wiem, że wyjdzie dodatek z plastykowymi postaciami .
Cieszcie oczka , w przedsprzedaży gra o 20 zł taniej i z dwoma kartami promocyjnymi
wejdź tutaj
Zapraszam
Łukasz Pach
www.bard.pl
lukpach@bard.pl
- marcinoo77
-
No to poczekamy na tą gre jeszcze dobre dwa tygodnie...ja już zapłaciłem Galakcie i czekam na swoją przesyłkę z niecierpliwoscią:)
[ Dodano: Sro Lis 26, 2008 5:37 pm ]
A tak w ogóle, to zapomniałem sie przywitać, jestem tu nowy, więc wypadałoby:) WITAM WSZYSTKICH MANIAKÓW MAGII I MIECZA:)
[ Dodano: Sro Lis 26, 2008 5:37 pm ]
A tak w ogóle, to zapomniałem sie przywitać, jestem tu nowy, więc wypadałoby:) WITAM WSZYSTKICH MANIAKÓW MAGII I MIECZA:)
Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczy, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardzie farciarskim plemnikiem w swojej grupie.
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
ernin pisze:http://www.rebel.pl/product.php/1,371/1 ... iecz-.html <- juz jest w sprzedaży MiM !!!
Tutaj jest oferta galakty:
http://www.galakta.istore.pl/sklep,1221 ... 239,0.html
Gdzie lepiej zamawiac ???
- Ajwer
-
ja tam zamówiłem w galakcie, przynajmniej bezpośrednio od nich pójdzieKufir pisze:ernin pisze:http://www.rebel.pl/product.php/1,371/1 ... iecz-.html <- juz jest w sprzedaży MiM !!!
Tutaj jest oferta galakty:
http://www.galakta.istore.pl/sklep,1221 ... 239,0.html
Gdzie lepiej zamawiac ???
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
-
- Nobius
-
A ja wybrałem jednak Rebel i coś czuję że będę miał >>TO<< szybciej )
Jeśli Galakta wysyła pocztą (a tak to wynika z opisu ich sklepu) to może być klops czasowy ze względu na świąteczny zator.
Wybieram kuriera i mam spokój....yyy...mam nadzieję że jestem w Rebel wysoko na liście
w razie jak by ilość egzemplarzy promocyjnych była jednak ograniczona [-o<
Pozdr
N
Jeśli Galakta wysyła pocztą (a tak to wynika z opisu ich sklepu) to może być klops czasowy ze względu na świąteczny zator.
Wybieram kuriera i mam spokój....yyy...mam nadzieję że jestem w Rebel wysoko na liście
w razie jak by ilość egzemplarzy promocyjnych była jednak ograniczona [-o<
Pozdr
N
- marcinoo77
-
Ja tam Rebelowi nie ufam, z resztą to Galakta bedzie Go zaopatrywała i to w głównej mierze zależy od Niej kiedy kto dostanie:) Założe się jednak, że ilość egzemplarzy promocyjnych jest ograniczona i w pierwszej kolejności dostaną je ludziska którzy zamówili produkt u Wdawcy:) tak wiec nawet gdybym miał czekać do 16.12, to wiem, że sie załapię i że nie będzie później wymówek i opowieści dziwnej treści.
Pozdro
Pozdro
Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczy, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardzie farciarskim plemnikiem w swojej grupie.
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Nobius
-
Ale:
Galakta wspomniała że są sklepy które promocja obejmie i Rebel najwyraźniej jest takim sklepem.
No i Rebel (Gdańsk) jest bliżej morza po którym stateczek płynie...
A tak poważnie to sam jestem ciekaw co z tego wyniknie.
Zakładam że wszystko nastąpi szybciej niż ten nieszczęsny 16 grudnia.
Pozdrawiam
N
Ale:
Galakta wspomniała że są sklepy które promocja obejmie i Rebel najwyraźniej jest takim sklepem.
No i Rebel (Gdańsk) jest bliżej morza po którym stateczek płynie...
A tak poważnie to sam jestem ciekaw co z tego wyniknie.
Zakładam że wszystko nastąpi szybciej niż ten nieszczęsny 16 grudnia.
Pozdrawiam
N
- marcinoo77
-
Nobius bądźmy dobrej myśli:) Ciekawy jestem tylko czy Galakta dobrze oceniła współczynnik zainteresowania zakupu gry od siebie własnie:) bo jesli gry zabraknie u dystrybutora, to dzwoni do producenta, a co w odwrotnej sytuacji? nie wyobrażam sobie tego:) Dlatego uparcie twierdzę ze Galakta najpierw zaspokoi oczekiwania swoich klientow, ktorzy złozyli zamowienie i puscili przelew, pozniej natomiast to co zostanie pojdzie dzielone w dystrybutorow:)
Mierszkam nad morzem, i bede pilotowal wplyniecie statku do portu:)
Mierszkam nad morzem, i bede pilotowal wplyniecie statku do portu:)
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Fobie
• The Wildlands PL - Posty: 459
- marcinoo77
-
Skoro jestes z Gdańska to tylko osobisty:) myśle, że dla pierwszych kilkudziesieciu szczęsliwców karty sie znajdą... nie byłbym jednak w tej sferze jakimś wielkim optymistą:)
Jedno jest pewne - juz niedlugo wszyscy w to zagramy!!! ja w MiMa nie gralem z 15 lat, jednak od jakiegos czasu czesto sie ten temat w rozmowach z przyjaciolmi przewijal, wspominalismy...no i zaczelismy szukac, a tu taka niespodzianka w starym roku:)
Jedno jest pewne - juz niedlugo wszyscy w to zagramy!!! ja w MiMa nie gralem z 15 lat, jednak od jakiegos czasu czesto sie ten temat w rozmowach z przyjaciolmi przewijal, wspominalismy...no i zaczelismy szukac, a tu taka niespodzianka w starym roku:)
-
-
-
Kanały dystrybucji niekoniecznie muszą prowadzić jedynie przez Galaktę. Z ich wypowiedzi wynika, że gra zostanie wyładowana w Hamburgu, a stamtąd może dotrzeć bezpośrednio do sklepów z którym współpracuje wydawca.
W każdym razie każdy kto posiada promocyjne karty powinien zakończyć taką promocję w momencie wyczerpania limitu, pozostawiając jedynie promocję cenową. W sklepie Gaalakty promocje podobno trwają czasami tylko jedną dobę...
W każdym razie każdy kto posiada promocyjne karty powinien zakończyć taką promocję w momencie wyczerpania limitu, pozostawiając jedynie promocję cenową. W sklepie Gaalakty promocje podobno trwają czasami tylko jedną dobę...
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374