Charakter grafiki w Kartach
- Gamekeeper
-
Charakter grafiki w Kartach
Mam dylemat, bo wlasnie koncze pewien "dodatek". Mam ladny art ktory mi pasuje do karty z tym ze dylemat polega na tym czy taki charkter nie bedzie macil w glowie "poszukiwaczy" (nie liczac "Poszukiwaczek")
Co wy na to :
http://forum.magiaimiecz.eu/album_cat.php?cat_id=8
Co wy na to :
http://forum.magiaimiecz.eu/album_cat.php?cat_id=8
Nie traktujmy życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziemy z niego żywi. A tak poza tym wynajmę anioła stróża na umowę-zlecenie.
- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
• Wyspa - Posty: 1484
- Kontakt:
dylemat? a czemu?
Sam mam pośród niepublikowanych dotąd poszukiwaczy (z jednego z nieukończonych dodatków) jedną grafikę zdecydowanie bardziej mącącą
Sam mam pośród niepublikowanych dotąd poszukiwaczy (z jednego z nieukończonych dodatków) jedną grafikę zdecydowanie bardziej mącącą
FILMOŻERCY- wydania Blu-ray & DVD - promocje/dyskusje/recenzje
- Gamekeeper
-
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Gamekeeper
-
- HunteR
-
Grafika jest świetna, fakt jak już napisał SeSim nie do końca pasuje do MiMa ale jeśli cały dodatek będzie zrobiony w podobnym stylu to czemu nie? Ja jestem na tak (to już poparcie dwóch osób, teraz nie masz odwrotu ).
A co do negliżu na kartach, głowy nie daję ale chyba Harpia z któregoś z oficjalnych MiMów była ciut roznegliżowana :-k Poza tym, dasz na dodatku znaczek [18+] i nikt się nie doczepi
A co do negliżu na kartach, głowy nie daję ale chyba Harpia z któregoś z oficjalnych MiMów była ciut roznegliżowana :-k Poza tym, dasz na dodatku znaczek [18+] i nikt się nie doczepi
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
-
-
- Fly
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów
• Labirynt Magów - Posty: 220
- Kontakt:
- Gamekeeper
-
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 613
To jest Rojo a konkretnie kawałek jego pracy bo jest wycięta z większej całości.
Co do tego czy pasuje to uważam że tak , nigdy nie zadowoli się wszystkich na tym forum i dlatego należy robić swoje. Ja sam gdy nie podoba mi się grafika Poszukiwacza to przed wydrukowaniem ja zmieniam.
Co do tego czy pasuje to uważam że tak , nigdy nie zadowoli się wszystkich na tym forum i dlatego należy robić swoje. Ja sam gdy nie podoba mi się grafika Poszukiwacza to przed wydrukowaniem ja zmieniam.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
- Katiusha
-
A nie przypadkiem FANATYCZNY RYCERZ ? :-"Zendar pisze:PS- Oczekuje na komentarze mojej karty poszukiwacza FANATYCZNY LOWCA w albumach.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Zendar, Czytam i czytam te posty co piszesz i ten mnie zadziwił odgrzanie tematu z Listopada 2006 to czysta głupota szczególnie że osoba głównie nim zainteresowana nie odwiedza już forum. Następnym razem zastanów się czy post po 2 latach jest wart odgrzania tematu.
Temat zamknięty
Temat zamknięty
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.