Udało się! Pograliśmy w Relica.
Zwyciężył Bludgeon.
Zwycięzcy gratulujemy i czekamy na relację
4 XII 2015 Relic
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6309
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
@B Nie każ się prosić o relację. Masz co napisać więc to napisz. Ogarnąłeś grę szybko, jakbyś grał w nią wiele razy. Ja dodam zdjęcia, niech coś nam zostanie z gry.
Nie tłukliśmy się między sobą. Jak poszedłeś to jeszcze kilka tur i Komisarz wszedł do tego wężyka w środku planszy (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa, szpara?). Tam szybko przeszedł i był koniec. Wydaje mi się, że zdobycie Korony Władzy jest trudniejsze. W TMiM łatwiej dostać się do środkowego kranin, ale przejście przez wewnętrzną jest chyba trudniejsze.
Ciekawe czy jest jakakolwiek postać, która została zilustrowana bez motywu trupiej czaszki.
Nie tłukliśmy się między sobą. Jak poszedłeś to jeszcze kilka tur i Komisarz wszedł do tego wężyka w środku planszy (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa, szpara?). Tam szybko przeszedł i był koniec. Wydaje mi się, że zdobycie Korony Władzy jest trudniejsze. W TMiM łatwiej dostać się do środkowego kranin, ale przejście przez wewnętrzną jest chyba trudniejsze.
Ciekawe czy jest jakakolwiek postać, która została zilustrowana bez motywu trupiej czaszki.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6309
pochwa mrocznych bogówWiktor pisze:nie pamiętam jak to się fachowo nazywa, szpara?
W sensie streszczenie gry? Ok jutro coś napiszę więcej. Choć jeśli mam być szczery to mało zwracałem uwagę co robiliście bo relic jest mało interaktywny między graczami. Pamiętam głównie moje szwędanie się po planszy.Wiktor pisze:@B Nie każ się prosić o relację. Masz co napisać więc to napisz.
też mam jedno ale wyszło niewyraźnie.Wiktor pisze:Ja dodam zdjęcia,
W ogóle nie widziałem w tmim żeby ktoś przeszedł całą grę praktycznie bez przedmiotów.Wiktor pisze: W TMiM łatwiej dostać się do środkowego kranin, ale przejście przez wewnętrzną jest chyba trudniejsze.
What a view.