w sumie mam stałą 5% plus dwa razy jednorazową po 5% (jedna do 10.12 i druga 12.12) - ale pomysł dobry ... kobiecie swojej i tak muszę zamówić scrabble. Do tego jeszcze może parę pozycji (Descent + HM&M). Ale przede wszystkim czekam na Wilkołaka. Napiszę do nich i się zobaczy czy drugi kupon będzie można odroczyć...
w sumie mam stałą 5% plus dwa razy jednorazową po 5% (jedna do 10.12 i druga 12.12) - ale pomysł dobry ... kobiecie swojej i tak muszę zamówić scrabble. Do tego jeszcze może parę pozycji (Descent + HM&M). Ale przede wszystkim czekam na Wilkołaka. Napiszę do nich i się zobaczy czy drugi kupon będzie można odroczyć... :)
jak co to Żniwiarz tutaj jest dostępny (ale dziwnie bo oznaczone jako "przedsprzedaż"): [url=http://www.planszowki.pl/8431,oferta,magia-i-miecz-talisman-zniwiarz.htm]http://www.planszowki.pl/8431,oferta,magia-i-miecz-talisman-zniwiarz.htm[/url]. Jak co to napisz do nich wcześniej i dopytaj czy jest.
@abubu: nie mają na składzie, tylko czekają na grudniowy dodruk, bo pisałem do nich. Tyle że z oficjalnego źródła już wiadomo że w grudniu Żniwiarza nie będzie, więc ta przedsprzedaż trochę wprowadza w błąd tych którzy zdecydują się wpłacić już kasę
@abubu: nie mają na składzie, tylko czekają na grudniowy dodruk, bo pisałem do nich. Tyle że z oficjalnego źródła już wiadomo że w grudniu Żniwiarza nie będzie, więc ta przedsprzedaż trochę wprowadza w błąd tych którzy zdecydują się wpłacić już kasę
Może mi ktoś podać to oficjalne źródło z którego wiadomo, że Żniwiarz się w tym roku nie pojawi? Słabo jestem jeszcze zorientowany gdzie takich informacji szukać a na stronie galakta.pl w zakładce dodruki wciąż widnieje data IV kwartał 2012.
Zapewne większość z was ma już upatrzone swoje ulubione źródła z których zamawia nowe rozszerzenia i tak się zastanawiam ile zapłacicie za Wilkołaka? Gdzieś tam zapewne jakaś optymalizacja cenowa występuje więc ktoś bardziej obeznany mógłby napisać jakiś przedział cenowy ile mniej więcej za to rozszerzenie wypada zapłacić tak żeby nie przepłacić? Z góry dzięki.
Może mi ktoś podać to oficjalne źródło z którego wiadomo, że Żniwiarz się w tym roku nie pojawi? Słabo jestem jeszcze zorientowany gdzie takich informacji szukać a na stronie galakta.pl w zakładce dodruki wciąż widnieje data IV kwartał 2012.
Zapewne większość z was ma już upatrzone swoje ulubione źródła z których zamawia nowe rozszerzenia i tak się zastanawiam ile zapłacicie za Wilkołaka? Gdzieś tam zapewne jakaś optymalizacja cenowa występuje więc ktoś bardziej obeznany mógłby napisać jakiś przedział cenowy ile mniej więcej za to rozszerzenie wypada zapłacić tak żeby nie przepłacić? Z góry dzięki.
Dostałem od sklepu maila do Galakty i dostałem taką odpowiedź. No ja w Morgadzie zamówiłem za 65,90, ale możesz poczekać z dzień czy dwa kiedy już wszystkie sklepy będą miały Wilczka w swojej ofercie, ale rozsądna granica to raczej nieco poniżej 70 złotych.
A na stronce ostatnia aktualizacja jest z marca, więc widzę "troszku" zaniedbania [-X
Dostałem od sklepu maila do Galakty i dostałem taką odpowiedź. No ja w Morgadzie zamówiłem za 65,90, ale możesz poczekać z dzień czy dwa kiedy już wszystkie sklepy będą miały Wilczka w swojej ofercie, ale rozsądna granica to raczej nieco poniżej 70 złotych.
A na stronce ostatnia aktualizacja jest z marca, więc widzę "troszku" zaniedbania [-X
Już zamówiłem za 65 zł + koszt przesyłki. Ale o takim porównaniu cenowym pomyślałem dopiero po złożeniu zamówienia... wiecie człowiek zobaczy taki obraz Sean Bean z dopiskiem Wilkołak is coming i się zapomina.
Już zamówiłem za 65 zł + koszt przesyłki. Ale o takim porównaniu cenowym pomyślałem dopiero po złożeniu zamówienia... wiecie człowiek zobaczy taki obraz Sean Bean z dopiskiem [i]Wilkołak is coming[/i] i się zapomina.
no to zamówione za 59,40 zł [dzięki uprzejmości sklepu, połączone wczorajsze zamówienie z rabatem, więc i Wilkołak bez dodatkowych kosztów przesyłki]
no to zamówione za 59,40 zł :) [dzięki uprzejmości sklepu, połączone wczorajsze zamówienie z rabatem, więc i Wilkołak bez dodatkowych kosztów przesyłki]
dzisiaj lakier położyłem na ostatnich pomalowanych figurkach... podstawki może zrobię do 12-13 grudnia więc prawdopodobnie przed świętami będzie komplet z Wilczkiem pomalowany i ozdobiony Wiele roboty nie będzie bo tylko 4 figurki i raczej mało wymagające
:) dzisiaj lakier położyłem na ostatnich pomalowanych figurkach... podstawki może zrobię do 12-13 grudnia więc prawdopodobnie przed świętami będzie komplet z Wilczkiem pomalowany i ozdobiony :) Wiele roboty nie będzie bo tylko 4 figurki i raczej mało wymagające :)
abubu pisze:no to zamówione za 59,40 zł [dzięki uprzejmości sklepu, połączone wczorajsze zamówienie z rabatem, więc i Wilkołak bez dodatkowych kosztów przesyłki]
Było się przyznać, że masz takie chody, to bym u Ciebie zamówił .
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote="abubu"]no to zamówione za 59,40 zł :) [dzięki uprzejmości sklepu, połączone wczorajsze zamówienie z rabatem, więc i Wilkołak bez dodatkowych kosztów przesyłki][/quote]
Było się przyznać, że masz takie chody, to bym u Ciebie zamówił :P.
to nie chody tylko zbieg okoliczności ... w sumie to mam jeszcze 2 kupony w innym sklepie (zaczynającym się na literę 'R') po 5% ale tam i z nimi jest drożej jak gdzie indziej normalnie...
A i musiał bym Tobie jakoś dostarczyć Chyba, że myślałeś o odbiorze w marcu/kwietniu w Mielcu?
Jak ktoś z Gdańska chce to mogę mu zamówić we wspomnianym sklepie na 'R', w połączeniu ze stałym rabatem (4%) wyjdzie 9% i może odebrać w sklepie. Jak co to na PW można pisać.
to nie chody tylko zbieg okoliczności ... :) w sumie to mam jeszcze 2 kupony w innym sklepie (zaczynającym się na literę 'R') po 5% ale tam i z nimi jest drożej jak gdzie indziej normalnie... A i musiał bym Tobie jakoś dostarczyć :) Chyba, że myślałeś o odbiorze w marcu/kwietniu w Mielcu? :P
Jak ktoś z Gdańska chce to mogę mu zamówić we wspomnianym sklepie na 'R', w połączeniu ze stałym rabatem (4%) wyjdzie 9% i może odebrać w sklepie. Jak co to na PW można pisać.